Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Ελλείψεις γυμναστών σε σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα καλυφθούν με μετακινήσεις πλεοναζόντων εκπαιδευτικών εφόσον το επιθυμούν.

Σε 12 ανέρχονται τα λειτουργικά κενά των εκπαιδευτικών φυσικής αγωγής στην Κεντρική Μακεδονία. Κάποια εξ αυτών θα καλυφθούν με πλεονάζοντες εκπαιδευτικούς από Πιερία και Χαλκιδική.

Με έγγραφό της, η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας καλεί τις Διευθύνσεις Πιερίας και Χαλκιδικής να ενημερώσουν άμεσα τους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ11, που πλεονάζουν, για τα υφιστάμενα λειτουργικά κενά σε άλλες Διευθύνσεις Π.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας και να τους καλέσουν, εφόσον το επιθυμούν, να υποβάλουν αίτηση απόσπασης (ή διάθεσης, εφόσον πρόκειται για αποσπασμένους από άλλο ΠΥΣΠΕ).

Ο αριθμός των λειτουργικών κενών της ειδικότητας ΠΕ11, σύμφωνα με τον από 25-09-2014 επικαιροποιημένο πίνακα κενών – πλεονασμάτων των Διευθύνσεων Π.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας έχει ως εξής:

ΠΥΣΠΕ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ ΠΕ11
ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ
ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΟΚΤΩ
8
ΗΜΑΘΙΑΣ
            ΔΥΟ
2
ΠΕΛΛΑΣ
            ΔΥΟ
2

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα υποβάλουν τις αιτήσεις τους, έως την Παρασκευή 26-09-2014, ώρα 12:00, στις οικείες Διευθύνσεις Π.Ε., οι οποίες θα τις διαβιβάσουν αυθημερόν στο Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας, με φαξ (2310 474328), συνοδευόμενες από συγκεντρωτικό πίνακα αιτούντων εκπαιδευτικών, με τα μόρια μετάθεσής τους.

Οι τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών σε συγκεκριμένες σχολικές μονάδες κατόπιν της απόσπασής τους σε άλλο Π.Υ.Σ.Π.Ε. θα πραγματοποιηθούν με απόφαση των Διευθυντών Π.Ε., ύστερα από πρόταση των οικείων Π.Υ.Σ.Π.Ε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.