Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Βρέθηκαν 180 τόνοι παράνομης ξυλείας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έρευνες στην Αιτωλοακαρνανία για την εξάρθρωση κυκλώματος λαθροϋλοτόμων.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας στην Αιτωλοακαρνανία για την εξάρθρωση κυκλώματος λαθροϋλοτόμων, έπειτα από τον εντοπισμό 180 τόνων ξυλείας από δρυς και αριές, στην περιοχή Παλαιογέφυρο Βάλτου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο γενικός διευθυντής Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Αντώνης Κανταρτζόπουλος, έπειτα από πληροφορίες που είχαν οι δασικές υπηρεσίες για παράνομη υλοτόμηση, οργανώθηκε επιχείρηση στην περιοχή του Βάλτου.

Μάλιστα, για να μην γίνουν αντιληπτοί οι δασικοί υπάλληλοι από άτομα που εμπλέκονται στο κύκλωμα και πιθανόν να παρακολουθούσαν τις κινήσεις των δασικών, δεν χρησιμοποιήθηκαν στην επιχείρηση υπηρεσιακά οχήματα. Τελικά, οι δασικοί υπάλληλοι εντόπισαν στο Παλαιογέφυρο τη μεγάλη ποσότητα της ξυλείας, η οποία ήταν κομμένη, καλυμμένη και έτοιμη για μεταφορά.

Ύστερα από τον εντοπισμό της ξυλείας, η Αστυνομία έχει αναλάβει τις έρευνες για τη σύλληψη των ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση. Όσον αφορά στον τρόπο διάθεσης της παράνομης ξυλείας, οι Αρχές εκτιμούν ότι κατέληγε σε συγκεκριμένα μέρη, αφού πρώτα είχε επέλθει συμφωνία μεταξύ των παράνομων υλοτόμων και των παραληπτών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.