Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Παρουσιάστρια με καρκίνο ξύρισε το κεφάλι της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Δεν ήθελα να περιμένω να μου πέσουν τα μαλλιά».

Η Joan Lunden ήξερε ότι αργά ή γρήγορα θα έχανε τα μαλλιά της από τις χημειοθεραπείες καθώς πριν λίγο καιρό διεγνώσθη με καρκίνο στο στήθος.

Η 64χρονη πρώην παρουσιάστρια του «Good Morning America» με το που έμαθε τα δυσάρεστα νέα αποφάσισε να μην το βάλει κάτω και να δώσει τη δική της μάχη. Ξεκίνησε αμέσως χημειοθεραπείες, ώστε να καταπολεμήσει τον όγκο και στη συνέχεια να χειρουργηθεί.

Πριν της πέσουν τα μαλλιά από τις χημειοθεραπείες, η Joan αποφάσισε να τα ξυρίσει μόνη της, ενώ στη συνέχεια φωτογραφήθηκε καραφλή στο εξώφυλλο του περιοδικού «People», στέλνοντας το δικό της, αισιόδοξο μήνυμα:

«Δεν ήθελα να περιμένω να μου πέσουν τα μαλλιά.Το να ανησυχείς πως θα σου πέσουν και πότε θα σου πέσουν τα μαλλιά, δεν έχει νόημα. Ήξερα πως θα τα χάσω ούτως ή άλλως κι έτσι τα ξύρισα μόνη μου» λέει στο περιοδικό.



Αν και έκτοτε φορά περούκα, στο περιοδικό αποφάσισε να ποζάρει χωρίς αυτήν, λέγοντας πως «δεν ήταν και ο,τι πιο άνετο. Όταν χάνεις τα μαλλιά σου, επηρεάζει τον τρόπο που κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Νιώθεις λιγότερο θηλυκή, χαριτωμένη και επιθυμητή. Δεν είναι κάτι εύκολο. Έπρεπε να πάρω αυτή την απόφαση, γιατί ήθελα να δείξω στις γυναίκες πως δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Μπορείς να συνεχίσεις κανονικά τη ζωή σου, και αυτό σου δίνει πολλή δύναμη!».

Η Joan Lunden, έχει συνολικά εφτά παιδιά. Τρία από τον πρώτο της γάμο με τον Michael Krauss, και άλλα τέσσερα από τον σύζυγό της Jeff Konigsberg, δυο ζευγάρια διδύμων, τα οποία απέκτησε με παρένθετη μητέρα λόγω προβλημάτων γονιμότητας.

Έπειτα από 12 βδομάδες χημειοθεραπειών, η 64χρονη παρουσιάστρια έμαθε τα ευχάριστα νέα ότι οι όγκοι συρρικνώθηκαν κατά 95% και θα υποβληθεί σε επέμβαση ώστε να αφαιρεθούν.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.