Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Οι αντοχές στο σεξ και οι… πρωταθλητές

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε ποια χώρα οι άνδρες παίρνουν τα πρωτεία.

Δεν χάνουν ευκαιρία οι επιστήμονες να διατυμπανίζουν ότι το σεξ αποτελεί ελιξίριο υγείας και ζωής. Ωστόσο κάποιοι αστικοί μύθοι που διαιωνίζονται μπορούν να δυναμιτίσουν την ερωτική απόλαυση. Ένας από τους πλέον συνηθισμένους είναι αν το σεξ πρέπει να έχει διάρκεια και ποιος χρόνος είναι ο ιδανικός.

Μάλιστα πολλοί άνδρες ανησυχούν για τους… χρόνους τους με συνέπεια να έχουν στο μυαλό τους μη ρεαλιστικές προσδοκίες γεγονός, που τους «γεμίζει» με έντονο άγχος κατά τις ερωτικές τους περιπτύξεις.

Όπως επισημαίνουν οι επιστήμονες του Ινστιτούτου Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων ΙΜΟΠ, πολλές μελέτες έχουν καταγράψει ότι οι άνδρες δίνουν μεγάλη σημασία στη διάρκεια ενώ διακατέχονται και από αγωνία αν ικανοποίησαν και πόσο το έτερο ήμισυ

Ποιοι «αντέχουν»
Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από Ολλανδούς επιστήμονες απέδειξε ότι οι Άγγλοι έχουν μεγάλη αντοχή, ενώ χρειάζονται περισσότερο χρόνο από την αρχή της διείσδυσης μέχρι την εκσπερμάτιση.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας, Δρ. Marcel D. Waldinger, καθηγητή Σεξουαλικής Ψυχοφαρμακολογίας, «ένα ποσοστό όσων θεωρούσαν ότι έχουν πρόβλημα, στην πραγματικότητα ανήκαν στο μέσο όρο, δηλαδή άντεχαν γύρω στα 6 λεπτά».

Όπως προέκυψε από την ίδια έρευνα πρωταθλητές στην διάρκεια του σεξ αναδεικνύονται οι Άγγλοι με χρόνο τα 10 λεπτά. Ακολουθούν οι Αμερικάνοι με χρόνο 8,1΄ οι Ολλανδοί με 6,5΄, οι Ισπανοί με 4,9΄και έπονται οι Τούρκοι με 4,4΄.

Ολοένα και συχνότερη!
Ένα ακόμη πρόβλημα που ανησυχεί ιδιαίτερα τους ειδικούς είναι η κατακόρυφη αύξηση του αριθμού των ανδρών, ηλικίας 20 έως 30 ετών που εμφανίζουν ή πιστεύουν ότι έχουν πρόβλημα με τις αποδόσεις τους στο σεξ.

Παρόλα αυτά οι ειδικοί σεξολόγοι υποστηρίζουν ότι οι χρόνοι της σεξουαλικής επαφής είναι υποκειμενικοί ενώ καθοριστικό ρόλο παίζουν οι επιθυμίες του ζευγαριού, αφού αυτό που κάποιοι θεωρούν «γρήγορο», για κάποιους άλλους δεν είναι.

Τι γίνεται με τους Έλληνες
Σύμφωνα με στοιχεία του ΙΜΟΠ τρεις στους δέκα άνδρες άνω των 40 ετών κάποια στιγμή της σεξουαλικής ζωής τους θα «ολοκληρώσουν» πιο γρήγορα από όσο θα ήθελαν ενώ εκτιμάται ότι 500.000 άνδρες εκτιμάται ότι θα αντιμετωπίζουν το πρόβλημα αυτό το 2025 στην Ελλάδα.

Από την άλλη με βάση τα στοιχεία του IMS (ηλεκτρονική πλατφόρμα καταγραφής πωλήσεων φαρμάκων) οι πωλήσεις των τριών φαρμάκων του έρωτα όχι μόνο δεν έπεσαν εν μέσω τρόικας αλλά αντίθετα παρουσιάζουν και μια ελαφριά άνοδο.


Πηγή: http://www.iatropedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.