Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Επαγγελματίας… δοκιμάστρια sex toys

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αυτό θα πει να παίρνεις ικανοποίηση από τη δουλειά σου!

Η Cara Houiellebecq έχει ένα ιδιαίτερο επάγγελμα. Δοκιμάζει διάφορα σεξουαλικά βοηθήματα (sex toys) με ετήσιο μισθό 15.000 λιρών Αγγλίας το χρόνο και επιπλέον… «αποζημίωση» 15 οργασμούς την εβδομάδα!

Αυτό θα πει δουλειά που σου προσφέρει ικανοποίηση!

Το γραφείο της αντί να είναι γεμάτο με διάφορα έγγραφα, είναι γεμάτο με περισσότερα από 2.000 σεξουαλικά παιχνίδια, τα οποία δοκιμάζει η ίδια για λογαριασμό διαφόρων εταιρειών.

Η Cara πληρώνεται ακόμη για να γράφει αξιολογήσεις των προϊόντων που δοκιμάζει στο προσωπικό της blog.

Είναι μητέρα δύο παιδιών και αποφάσισε να γίνει «erotic blogger» πριν από πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, αφιερώνει επτά ώρες την εβδομάδα στη «δουλειά» της.



«Τα χρησιμοποιούσα ήδη στην ιδιωτική ερωτική μου ζωή και κάπως έτσι μου ήρθε η ιδέα να ξεκινήσω να γράφω για τις σεξουαλικές μου εμπειρίες και να δοκιμάζω ερωτικά βοηθήματα» είπε η ίδια και συνέχισε: «Είναι μια πολύ ωραία δουλειά. Παλιά δούλευα σε τράπεζα. Τώρα πια δε θα μπορούσα να επιστρέψω σε κάτι τέτοιο. Αυτό που κάνω τώρα δεν το βαριέμαι ποτέ».

Η Cara εργάστηκε για μια ιστοσελίδα ερωτικών βοηθημάτων για δύο χρόνια, όμως το 2012 αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση και απ’ ό,τι φαίνεται η απόφασή της ήταν σωστή.



Από τότε έχει κερδίσει δύο συνεχόμενες χρονιές το βραβείο του Καλύτερου Ερωτικού Δημοσιογράφου στα βραβεία ETO.

Λέει ότι φροντίζει να μη μιλά μπροστά στα παιδιά της για τη δουλειά της, ενώ ζει μαζί με το σύντροφό της και τη μητέρα του στο σπίτι τους στην περιοχή Gainsborough της Αγγλίας.

«Ο σύντροφός μου δε νιώθει απειλή από τη δουλειά μας. Τα σεξουαλικά βοηθήματα αποτελούν ένα συμπλήρωμα στη σεξουαλική μας ζωή, όχι υποκατάστατο» κατέληξε.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.