Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Γέννησε στο πάρκο και επέστρεψε στη δουλειά!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το μωρό βρέθηκε μετά από δύο μέρες αφυδατωμένο και καλυμμένο από έντομα
.
Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μία 30χρονη γυναίκα από την Πολωνία γέννησε το μωρό της κατά τη διάρκεια του διαλείμματος από τη δουλειά της στο πάρκο, το εγκατέλειψε εκεί και επέστρεψε στο γραφείο σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Η Jolanta Czarnecka δεν ήθελε ποτέ να μείνει έγκυος και είχε κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της. Μάλιστα φορούσε φαρδιά ρούχα και έλεγε στους φίλους και στους γνωστούς της ότι είχε παχύνει λίγο.

Πριν από λίγες μέρες, όταν την έπιασαν οι πόνοι του τοκετού, έφυγε για να κάνει το διάλειμμά της, πήγε στο πάρκο, γέννησε και εγκατέλειψε εκεί αβοήθητο το μωρό της εν μέσω καύσωνα.

Όταν επέστρεψε στη δουλειά της, το αφεντικό της παρατήρησε ότι είχε αίμα πάνω στα ρούχα της και τη μετέφερε στο νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε γεννήσει, όμως η ίδια τους είπε ότι πέταξε το μωρό της στην τουαλέτα.



Η αστυνομία έκανε έρευνα την τουαλέτα, όμως δεν βρήκαν το μωρό. Η γυναίκα δεν τους αποκάλυπτε που είχε γεννήσει, τελικά όμως μετά τις ασφυκτικές πιέσεις των αστυνομικών παραδέχθηκε ότι είχε φέρει στον κόσμο το παιδί της στο πάρκο. Μετά από δύο ολόκληρες μέρες η αστυνομία βρήκε το μωρό αφυδατωμένο και καλυμμένο από έντομα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κι εκεί οι γιατροί είπαν ότι το μικρό κοριτσάκι ήταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

«Την παράτησε μόνη της, γυμνή και ζύγιζε κάτι λιγότερο από ένα κιλό. Ήταν τόσο αφυδατωμένη. Είναι ένα θαύμα το γεγονός ότι επέζησε κάτω από αυτές τις συνθήκες για τόσο καιρό. Απλά είναι θαύμα», δήλωσε η γιατρός που ανέλαβε το μωρό, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η γυναίκα, κατηγορείται τώρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και πέντε χρόνια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.