Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Για πρώτη φορά παγκοσμίως θα λειτουργήσει μεταπτυχιακό για άτομα με αναπηρίες στο ΤΟΔΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εγκρίθηκε από τον υπουργό παιδείας και Θρησκευμάτων για το ακαδημαϊκό έτος 2014-15, η λειτουργία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με τίτλο «Οργάνωση/Διαχείριση του Αθλητισμού για άτομα με αναπηρίες».

Αντικείμενο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Οργάνωση/Διαχείριση του Αθλητισμού για άτομα με αναπηρίες αποτελεί:

α) Η προαγωγή της γνώσης και η ανάπτυξη της έρευνας στην Οργάνωση/Διαχείριση του Αθλητισμού των ατόμων με αναπηρίες.

β) Η προετοιμασία στελεχών με άρτια εκπαίδευση ικανών να προωθήσουν την ανάπτυξη του Ελληνικού Αθλητισμού των ατόμων με αναπηρίες μέσω της εξειδικευμένης γνώσης και εμπειριών που παρέχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

γ) Η κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών, σε μεταπτυχιακό επίπεδο, για επαγγελματικά στελέχη οργάνωσης κέντρων αποκατάστασης για άτομα με αναπηρίες στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

δ) Η προαγωγή της Οργάνωσης/Διαχείρισης των Ομοσπονδιών, Συλλόγων και της Ελληνικής ΠαραΟλυμπιακής επιτροπής των ατόμων με αναπηρίες και η κατανόηση της συμβολής αυτής της επιστήμης στη βελτίωση της οργάνωσης και αποτελεσματικότητας του Ελληνικού αθλητισμού των ατόμων με αναπηρίες.

Η χρονική διάρκεια για την απονομή του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης ορίζεται σε τρία εξάμηνα.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα της γραμματείας ΤΟΔΑ: 27310 89658, 89661, 89662.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.