Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Οικογένεια αντιδρά βίαια σε 20χρονο όταν αποκαλύπτει ότι είναι γκέι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το βίντεο της ντροπής που έγινε viral.

Ο Ashley Daniel Pierce, είναι ένας 20χρονος νέος από τη Τζόρτζια των ΗΠΑ. Πριν μερικούς μήνες, αποφάσισε να συγκεντρώσει τους γονείς του και να τους αποκαλύψει ότι έλκεται από άτομα του ιδίου φύλου.

Ο πατέρας του ήταν μάλλον αδιάφορος και η μητριά του, του φάνηκε υποστηρικτική. Ωστόσο, τα πράγματα πήραν μια δυσάρεστη τροπή την Τετάρτη, όταν βρέθηκε στο μέσον μιας «καταιγίδας» σε αυτό που περιγράφει ως «καθυστερημένη αντίδραση» από τον πατέρα, τη μητριά του και τους παππούδες του. Ο νεαρός κατέγραψε τη σκηνή στέλνοντας το βίντεο στη Huffington Post με το μήνυμα: «Θέλω να υπάρχουν αποδείξεις σε περίπτωση που κάτι συμβεί», έγραψε.

Στο πεντάλεπτο βίντεο, που έγινε viral, οι άνθρωποι που «πρωταγωνιστούν» -δεν αποκαλύπτονται τα πρόσωπά τους-, ξεσπούν με οργή κατά του 20χρονου και της επιλογής του. Τα συγγενικά του πρόσωπα δε διστάζουν να του επιτεθούν λεκτικά και σωματικά: «…ο πατέρας σου έκανε τα πάντα για να σε μεγαλώσει…Πιστεύω στα λόγια του Θεού, και ο Θεός δεν δημιουργεί τέτοια πλάσματα…», φέρεται να λέει η γιαγιά του νεαρού.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.