Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

80 χρόνια μαζί κι ακόμα ερωτευμένοι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μαθήματα γάμου παραδίδουν ο Maurice και η Helen Kaye, από το Bournemouth που φέτος συμπληρώνουν 80 χρόνια έγγαμου βίου.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε 10 χρόνια πριν την έναρξη του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, το 1929 όταν ήταν ακόμα και οι δύο έφηβοι, 17 και 16 χρονών αντίστοιχα.

Σήμερα ο Maurice είναι 102 και η Helen 101 και λένε ότι το μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο είναι η ανοχή και η προθυμία να «συγχωρείς και να ξεχνάς».





Το ζευγάρι, σχεδιάζει να γιορτάσει την επέτειο του γάμου του με τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονά του.

Όπως ομολογεί η κα Kaye ήταν το αυτοκίνητο του νέου άντρα που της τράβηξε το ενδιαφέρον καθώς εκείνη την εποχή τα αυτοκίνητα ήταν σπάνια. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τέσσερα χρόνια μετά το πρώτο φλερ επειδή έπρεπε να παντρευτεί πρώτα η μεγάλη αδελφή της Helen, η Paula. «Νόμιζα ότι το φλερτ μαζί του δεν θα κρατήσει ούτε εβδομάδα αλλά τελικά έχει διαρκέσει 80 χρόνια» ομολογεί σήμερα ευτυχισμένη.

«Δεν μπορείς να προγραμματίσεις τίποτα, πώς να προγραμματίσεις τι θα συμβεί τα επόμενα 80 χρόνια » λέει η γυναίκα «νομίζω ότι ήταν μοιραίο να συμβεί».

Ο κ. Kaye από την άλλη υποστηρίζει ότι το μυστικό για τον ευτυχισμένο του γάμο είναι ότι φροντίζει να συμφωνεί πάντα με τη γυναίκα του. Καθημερινά οι δυο τους παίζουν μπριτζ και είναι απολύτως ανεξάρτητοι.

Το ζευγάρι απέκτησε τέσσερα παιδιά αλλά επιβίωσαν μόνο τα δύο. Σήμερα έχουν επτά εγγόνια και έξι δισέγγονα.

Δείτε το βίντεο




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.