Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Η κουλτούρα του δρόμου της πόλης πάει στην ΔΕΘ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Επιδείξεις με σκέιτμπορντ για τους νέους.

Για τους νέους που αρέσκονται στις δραστηριότητες και την… περιπέτεια οι διοργανωτές της 79ης Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (6-14 Σεπτεμβρίου) φέρνουν την κουλτούρα του δρόμου της πόλης πιο κοντά στους επισκέπτες της.

Ειδικότερα, μέσω μιας σειράς δράσεων, που θα προβάλλουν και θα προωθήσουν τη Street Culture (κουλτούρα του δρόμου) της πόλης, οι διοργανωτές της 79ης ΔΕΘ έχουν φροντίσει για την εκτέλεση εργαστηρίων και επιδείξεων Skateboard, BMX, Longboard, Graffiti, Break dance, Capoeira και Street Theatre, με στόχο να εντυπωσιάσουν και να συναρπάσουν τους επισκέπτες της διοργάνωσης, προσελκύοντας, παράλληλα, το νεανικό κοινό της πόλης.

Αθλητές BMX και Skateboard, χορευτές Break dαnce, Capoeiristas, καλλιτέχνες Graffiti, ακροβάτες, μίμοι, ζογκλέρ και ισορροπιστές θα αναλάβουν την διοργάνωση θεματικών εργαστηρίων εκμάθησης και πειραματισμού με μορφές τέχνης, αθλητισμού και χορού που στο σύνολό τους αποτελούν τη λεγόμενη "κουλτούρα του δρόμου".

Η δράση «Back to the Streets», την οποία συνδιοργανώνουν η εταιρεία Alpika με τη ΔΕΘ-Helexpo, θα κορυφωθεί, το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου, με τη διοργάνωση του πρώτου longboard race στη Θεσσαλονίκη, με street performances και με μουσική από τους Paranaue. Η δράση θα εκτελείται καθημερινά κατά τη διάρκεια της 79ης ΔΕΘ (06/09-13/09) για τέσσερις ώρες (από τις 5.30 το απόγευμα), στον υπαίθριο χώρο έναντι του Περιπτέρου 14.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.