Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

GameAthlon: Το ραντεβού των gamers

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το Hellenic American College με σχεδίαση και παρουσίαση του CowboyTV διοργανώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, το GameAthlon έως και την Κυριακή 6 Ιουλίου.

Για πρώτη φορά οργανώνεται και σχεδιάζεται σε πανελλήνια κλίμακα ένα κομμάτι αφιερωμένο στον κόσμο του Youtube που ασχολείται με το Gaming και όχι μόνο.Gramers, Unboxholics, HackyPixelz, Captain Panez και ο Λεωνίδας Πέπλης είναι πάρα μόνο ένα μικρό δείγμα από τα ονόματα που έχουμε ως βάση. Ενώ εκτός του ειδικού χώρου για meet and greet με το κοινό, θα υπάρξει panel στο Αμφιθέατρο σχετικά με το youtubing, αλλά και τουρνουά με τους αγαπημένους μας Youtubers να αγωνίζονται για το spotlight!

Τουρνουά, κονσόλες και PC είναι μόνο μια γεύση από το τι ετοιμάζεται φέτος, με τον χώρο και τη διοργάνωση να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, και το κτίριο να γεμίζει από πάνω μέχρι κάτω με δραστηριότητες για το κοινό. Έκτος των ανοιχτών για όλους XBOX360 σε σχεδιασμένες ειδικά αρένες με πολλά νέα παιχνίδια για να δοκιμάσετε, θα διεξαχθούν και τουρνουά με χρηματικά έπαθλα, χορηγίας του HAEC:



Το League of Legends: The Hype, έρχεται άλλη μια χρονιά για να αναδείξει τον καλύτερο 1v1 summoner του καλοκαιριού με έπαθλα 500 ευρώ! Ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς και το Dota2 έχει την τιμητική του με ένα 5v5 που θα τρέξει με online qualifiers που οδηγούν στον τελικό του GameAthlon. To νέο Hearthstone έχει φέρει τα πάνω κάτω στον χώρο του gaming και έρχεται να αναστατώσει και το δικό μας event με qualifiers που έχουν ξεκινήσει από τώρα για μερικές θέσεις στο Top16. Φυσικά δεν μπορούσε να λείπει και το Starcraft 2, ο βασιλιάς των esports, που φέρνει τους γερόλυκους αλλά και μερικούς θαρραλέους νέους να αναδειχθούν! Όσο για τους φίλους των sports και των fighting games, φυσικά και δεν τους αφήνουμε παραπονεμένους, με τουρνουά σε FIFA14, NBA2K, Tekken Tag Tournament 2, Injustice: Gods Among Us και Street Fighter Ultimate Edition.

Τέλος, για την εκπροσώπηση των shooters, ομάδες 2 ατόμων έρχονται να αγωνιστούν σε ένα HALO 4 τουρνουά. Εννοείτε πως δεν θα μπορούσε να λείπει και ο διαγωνισμός Cosplay, που για πρώτη φορά θα έχει δύο νικητές. Η κριτική επιτροπή μπορεί αν επιλέξει τη δική της πεντάδα και νικητή, αλλά το κοινό θα βγάλει επίσης τον δικό του πρωταθλητή ανάμεσα από δεκάδες στολές από videogames, movies, anime και manga.

Και επειδή τα videogames δεν θα υπήρχαν χωρίς τα board games, φέτος ένας ολόκληρος όροφος αφιερώνεται στα αγαπημένα μας επιτραπέζια και καρτοπαίχνιδα με τουρνουά σε όλα τα γνωστά LCG και TCG, αλλά και σε πολλά επιτραπέζια με την αρωγή των Fantasy Shop. Για τους νέους των miniatures games, θα υπάρχουν και live αναμετρήσεις σε terrains στρωμένα με στρατούς, αλλά και live painting από τους Madness Painting Studio.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης επίσης περιλαμβάνει παράλληλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες, όπως ανάπτυξη ηλεκτρονικών παιχνιδιών, ομιλίες για τις τελευταίες τάσεις στον χώρο της τεχνολογίας, τις καινούργιες εκδόσεις λογισμικού, την ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά κλπ, αλλά το highlight θα είναι το Σαββατοκύριακο 21-22 Ιουνίου με το ειδικό event Microsoft Unity για προγραμματιστικά τερατουργήματα και πολλά έπαθλα για να ένα πρόωρο ζέσταμα! Πολλές εκπλήξεις και δώρα για το κοινό που θα παρακολουθήσει τα πρωταθλήματα και τις παράλληλες εκδηλώσεις, αλλά και καταστήματα για τις αγορές σας σε προϊόντα gaming, anime, manga, board games, movies, tv series.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.