Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Θέα από και προς… την τουαλέτα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Απίστευτη αρχιτεκτονική… γκάφα σε ξενοδοχείο του Βερολίνου.

Οι διερχόμενοι κάτω από το ξενοδοχείο βλέπουν… πολλά. Το ίδιο και όσοι μένουν σε αυτό και αποφασίζουν να πάνε μια «βόλτα» στην τουαλέτα του εστιατορίου του ξενοδοχείου. Ο λόγος; Οι μεν βλέπουν τους δε εκεί που και ο βασιλιάς πηγαίνει μόνος του.

Αυτό το εκπληκτικό σχεδιαστικό… λάθος έκαναν οι αρχιτέκτονες που ανέλαβαν και έχτισαν ένα ξενοδοχείο στο Βερολίνο. Στο «25hours Hotel Bikini», όπως ονομάζεται –τυχαία, δεν ξέρουμε- έβαλαν γυάλινους τοίχους στην τουαλέτα που βρίσκεται αρκετά ψηλά για να φαίνεται.

Το ξενοδοχείο άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του και ένα από τα ατού του για να προσελκύσει κόσμο είναι πως βρίσκεται δίπλα στο ζωολογικό κήπο της πόλης, με τους πελάτες να έχουν θέα σε αυτόν. Ταυτόχρονα όμως και οι ίδιοι γίνονται θέαμα, καθώς το μικρός ύψος του κτιρίου –είναι μόλις 10 ορόφων- επιτρέπει την… πρόσβαση στα βλέμματα των περαστικών.

Οι σχεδιαστές του ξενοδοχείου αποφάσισαν να βάλουν γυάλινους τοίχους στην τουαλέτα του ρεστοράν και του μπαρ –τα οποία βρίσκονται στο ρουφ γκάρνετν- με τους ενοίκους ή τους πελάτες του να μην έχουν ενημερωθεί γ ια το γεγονός ότι… όλα φαίνονται, όπως αναφέρει η Daily Mail. Το έμαθαν μετά… εορτής, που ήταν πλέον αργά, αφού είχαν γίνει τα επίμαχα «κλικ».

Το ακόμη πιο απίστευτο είναι πως αφού διαπίστωσαν ότι αρκετοί από όσους περνούν από το δρόμο βγάζουν φωτογραφίες τους πελάτες του ξενοδοχείου την ώρα που βρίσκονται μέσα στην τουαλέτα του ρεστοράν, οι υπεύθυνοι θεώρησαν ότι το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να βάλουν μία ταμπέλα. «Προσοχή, δεν σας παρακολουθούν μόνο οι μαϊμούδες», γράφει αυτή, αλλά πιθανότατα οι πελάτες τη βλέπουν όταν ήδη είναι αργά.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.