Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014

«Μας οδηγούν στην εξαθλίωση και στην καταστροφή»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Αποδόμηση και καταλήστευση των ασφαλιστικών τους Ταμείων καταγγέλλουν με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ακολουθεί η ανακοίνωσή τους

«Κατά το χρόνο που σύσσωμοι προσπαθούσαμε να αντιμετωπίσουμε την “αναδιοργάνωση”, εξηγώντας προς κάθε κατεύθυνση τα αυτονόητα, δηλαδή ότι επρόκειτο περί “αποδιοργάνωσης”, οι ιθύνοντες εν κρυπτώ απεργάζοντο τον ενταφιασμό των Ασφαλιστικών μας Ταμείων και αιφνιδίως, εν μέσω της θερινής “ραστώνης”, κατέθεσαν σχετική τροπολογία με την οποία επιτίθενται ληστρικά στα Ταμεία μας.

Οι σκοποί τους προφανείς, για τον μεν Κλάδο Επικουρικής Ασφάλισης στόχος είναι το αποθεματικό ύψους 250 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να καλυφθεί το έλλειμμα των 170 εκατομμυρίων ευρώ του ΕΤΕΑ, για δε τον Τομέα Πρόνοιας (ΕΦΑΠΑΞ), ουδείς κατανοεί τι υποκρύπτει η τροπολογία και για ποιο λόγο τίθεται η εφεύρεση της ρήτρας διασφάλισης του αξιόμαχου του Σώματος, σε συνδυασμό με την πρωτοφανή ρύθμιση περί εφαρμογής του από την κατάθεση του νομοσχεδίου, γεγονός που δεν έχει συμβεί ποτέ μέχρι σήμερα.

Καταγγέλλουμε τις παραπάνω μεθοδεύσεις, παρά τις μέχρι σήμερα διαβεβαιώσεις, του Οικονομικού Επιτελείου της Κυβέρνησης, απαιτούμε την άμεση απόσυρση της διάταξης και καλούμε τους βουλευτές όλων των κομμάτων να μην στηρίξουν την επίμαχη διάταξη (άρθρο 221), που ουσιαστικά μας οδηγεί στην εξαθλίωση και την καταστροφή.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε εγρήγορση, αφού είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε με κάθε τρόπο, υπερασπιζόμενοι του εαυτούς μας και τις οικογένειές μας».


Πηγή: http://www.kalavrytanews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.