Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Το… πρόσωπο του Θεού στο Νόρφολκ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η φωτογραφία ενός άνδρα με γενειάδα.

Για να απαθανατίσει το ηλιοβασίλεμα πήγε, το πρόσωπο ενός άνδρα φάνηκε στο φακό του όμως. Ένας 56χρονος θέλησε να φωτογραφίσει τον ουρανό του Νόρφολκ μετά από ισχυρή καταιγίδα και τελικά εμφανίστηκε μπροστά του… ο Θεός.

Ο Τζέρεμι Φλέτσερ βρέθηκε στη παραλία στο Σέτισχαμ της Βρετανίας κοιτάζοντας τον ουρανό και ύψωσε τη φωτογραφική μηχανή του προς τα σύννεφα. Διαπίστωσε λοιπόν, ότι σχημάτιζαν μία ανθρώπινη μορφή. Έναν άνδρα με γενειάδα, ο οποίος φαίνεται να κοιτάζει το φωτογράφο του. Κάτι που φαίνεται στο «κλικ» που έκανε. Μάλιστα, σχολιάζοντας την απίστευτη φωτογραφία είπε «το προφανές είναι ότι αυτό είναι αυτό το πρόσωπο του Θεού», εξηγώντας ότι μέχρι χθες δεν ήταν θρήσκος.

Ο φωτογράφος μάλιστα είπε «ξαφνικά συνειδητοποίησα πως στη φωτογραφία που είχα τραβήξει, εμφανιζόταν το πρόσωπο ενός άνδρα με γένια ανάμεσα στα σύννεφα και αμέσως πήρα και άλλες φωτογραφίες. Το πρόσωπο έμοιαζε να κοιτάει προς το μέρος μου». Πάντως, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για μια… διασημότητα! Δηλαδή, τόνισε ότι αυτό που είδε έμοιαζε λίγο και με το πρόσωπο του Σον Κόνερι, αλλά και με του Καρλ Μαρξ.

Πάντως, κάτοικοι του Νόρφολκ υποστηρίζουν ότι… κάποιος από ψηλά έχει ευλογήσει την πόλη τους.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.