Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Η πισίνα δεν ήταν στα μέτρα της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Καμηλοπάρδαλη κάνει μπάνιο και παίζει ποδόσφαιρο.

Δεν είναι μια συνηθισμένη καμηλοπάρδαλη. Η συγκεκριμένη είναι πολύ δραστήρια και έχει ικανότητες που άλλες θα ονειρεύονταν. Τη λένε Μοντούλι και κάνει μπάνιο, σπορ και… περίεργες σκέψεις.

Μια μέρα οι εργαζόμενοι της έκτασης γκολφ -που φιλοξενεί και άγρια ζώα- στην Τανζανία, την είδαν να παίρνει το δρόμο προς την πισίνα της έκτασης και να βουτά σε αυτή. Το θέαμα ήταν αρκετά αστείο όμως, καθώς το νερό ήταν πολύ ρηχό για τα μέτρα της. Πάντως, οι άνθρωποι του γκολφ κλαμπ «Κιλιμάντζαρο» λένε πως η 3,5 ετών καμηλοπάρδαλη λατρεύει το νερό, αλλά και το να κάνει πράγματα που δεν «ταιριάζουν» σε καμηλοπαρδάλεις. Δηλαδή;

Η Μοντούλι πιστεύει ότι είναι διασταύρωση με άλογο (!). η εκτίμηση δεν είναι δική μας, αλλά δική τους και εξηγούν ότι το χαριτωμένο και πανύψηλο ζώο –είναι τέσσερα μέτρα- αρέσκεται στο να αθλείται. Παίζει ποδόσφαιρο, προσπαθεί να κάνει το ίδιο και με το πόλο (για άλογα, καθότι νομίζει ότι είναι κι αυτή). Είναι αξιαγάπητη και η ατραξιόν του κλαμπ, αναφέρει η Daily Mail. Όλοι τη λατρεύουν, καθώς την έχουν εκεί από όταν ήταν νεογέννητη.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.