Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Εναλλακτικό φεστιβάλ λίμνης Λάδωνα στην ορεινή Αρκαδία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στις 9 και 10 Αυγούστου.

Το φεστιβάλ της λίμνης Λάδωνα θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη χρονιά, στις 9 και 10 Αυγούστου, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του δήμου Γορτυνίας.

Πρόκειται για ένα εναλλακτικό διήμερο στην ορεινή Αρκαδία, με διανυκτέρευση κάτω από την αυγουστιάτικη πανσέληνο, στη λίμνη του μυθικού ποταμού Λάδωνα και με πολλή μουσική, σύμφωνα με ανταπόκριση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Το φεστιβάλ στοχεύει στην ανάπτυξη της λίμνης Λάδωνα -που δημιουργήθηκε από τεχνητό φράγμα σε χαράδρα βουνών κι αποτελεί έναν σημαντικό βιότοπο της Πελοποννήσου- μέσα από δράσεις που αναδεικνύουν τους μύθους, την ιστορία και την παράδοση της περιοχής.

Το διήμερο στη λίμνη, περιλαμβάνει κατασκήνωση, βόλτες με ποδήλατα, καγιάκ, προβολές ταινιών και συναυλίες με σημαντικούς μουσικούς, όπως η Βασιλική Καρακώστα, με τραγούδια που είναι ριζωμένα στο κέντρο του συναισθήματος και της συλλογικής μνήμης, ο Βασίλης Βασιλάτος και η δεκαμελής παρέα του, ο Νίκος Ξυδάκης με τραγούδια που πατάνε στους δρόμους της παράδοσης, ο Στάθης Δρογώσης με τις ποπ/ροκ αναφορές του και το νεανικό συγκρότημα των Salto Mortale, ενώ θεατρικά δρώμενα και βαλκανικοί χοροί θα πλαισιώσουν το πρωτότυπο φεστιβάλ.

H είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη, όπως και το camping.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.