Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Εντοπίστηκαν οι δολοφόνοι του Μπρούνο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση θανάτου του 64χρονου Ηλία Φανούρη γνωστού και ως «Μπρούνο», ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος την περασμένη εβδομάδα στο μικρό σπίτι της οδού Πισσάνδρου 10, στην Παλιά Πόλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, της «Ροδιακής» όλα τα στοιχεία των διωκτικών αρχών οδηγούν στο συμπέρασμα ότι, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια με αυτουργούς δύο άτομα Βουλγαρικής καταγωγής.

Από την πρώτη στιγμή οι έμπειροι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου αλλά και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου που συμμετείχαν στις έρευνες, είχαν αφήσει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια που προκάλεσαν τον τραγικό θάνατο στον 64χρονο άνδρα και εξέταζαν με αυξημένη προσοχή όλα τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους.

Τα στοιχεία αυτά τους οδήγησαν τελικά στο συμπέρασμα ότι ο πρόκειται για έγκλημα στο οποίο φέρονται να εμπλέκονται ένας αλλοδαπός Βουλγαρικής καταγωγής και μία συμπατριώτισσά του.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 64χρονος διατηρούσε σχέση το προηγούμενο διάστημα με την αλλοδαπή, την οποία φέρεται να «φρόντιζε» ο συμπατριώτης της.

Ακριβές απαντήσεις στα δεκάδες ερωτήματα που προκύπτουν για το πώς και κυρίως για το γιατί δολοφονήθηκε ο 64χρονος δεν έχουν ακόμη δοθεί και αυτό αναμένεται να γίνει με την ολοκλήρωση των ερευνών και τον εντοπισμό των δύο φερομένων ως εμπλεκομένων στην υπόθεση.



Σημαντική βοήθεια ώστε η υπόθεση να διαλευκανθεί έδωσαν οι καταθέσεις μαρτύρων, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και κυρίως η ιατροδικαστική εξέταση η οποία «αποκάλυψε» πως ο θάνατος του 64χρονου Μπρούνο δεν προήλθε από την φωτιά και βέβαια ούτε από τις αναθυμιάσεις αυτής.

Σημάδια που έφερε στο σώμα του «αποκάλυψαν» πως είχε προηγηθεί κάτι άλλο, και προς αυτήν την κατεύθυνση στράφηκαν οι έρευνες των αξιωματικών του ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, οι οποίες και αποκάλυψαν πως δεν επρόκειτο για ατύχημα αλλά για εγκληματική ενέργεια.

Υπενθυμίζεται πως η φωτιά στο σπίτι της οδού Πισσάνδρου 10 στην Παλιά Πόλη εκδηλώθηκε περίπου στη μία και μισή τα ξημερώματα της Παρασκευής 13 Ιουνίου 2014.

Οι γείτονες από τις πρώτες καταθέσεις που έδωσαν στους αρμόδιους αξιωματικούς, είπαν ότι πρώτα άκουσαν τα ουρλιαχτά που καλούσε σε βοήθεια ο 64χρονος και στη συνέχεια κατάλαβαν ότι το σπίτι του είχε τυλιχτεί στις φλόγες.

Αμέσως ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ρόδου, όπου παρά τις δυσκολίες προσέγγισης με μεγάλα οχήματα μέσα στα στενά της Παλιάς Πόλης, κατάφεραν πολύ γρήγορα να σβήσουν τη φωτιά.

Τότε, διαπίστωσαν όμως το μέγεθος της τραγωδίας, αφού εντόπισαν το απανθρακωμένο πτώμα σε ένα από τα κρεβάτια.

Κάποιοι από τους γείτονες πάντως χαρακτήρισαν την φωτιά περίεργη και όχι τυχαία και υποστήριξαν ότι δεν αποκλείεται να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.