Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

"Λουκέτο" σε 50 πρατήρια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στην αναστολή της άδειας λειτουργίας 50 πρατηρίων υγρών καυσίμων, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προχωρούν τα υπουργεία Οικονομικών και Μεταφορών, καθώς δεν έχουν εγκαταστήσει το σύστημα εισροών- εκροών που προβλέπει η νομοθεσία για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, τα πρατήρια αυτά εντοπίστηκαν μετά από ελέγχους των στοιχείων μητρώου εισροών-εκροών, με το Υπουργείο Μεταφορών.

Σημειώνεται ότι οι προβλεπόμενες ημερομηνίες για την εγκατάσταση εισροών-εκροών ήταν για :

ΦΑΣΗ Α: μέχρι και 27/08/2013 με ενημέρωση της αδείας λειτουργίας του πρατηρίου, με την αδειοδοτούσα αρχή, μέχρι και 27/11/2013.

ΦΑΣΗ Β: μέχρι και 27/02/2014 με ενημέρωση της αδείας λειτουργίας του πρατηρίου, με την αδειοδοτούσα αρχή μέχρι και 27/05/2014.

Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, για τα πρατήρια αυτά επιλαμβάνονται ήδη και αυτεπάγγελτα οι αντίστοιχες περιφερειακές διευθύνσεις του Υπουργείου Μεταφορών, προκειμένου να προχωρήσουν στις προβλεπόμενες ενέργειες αναστολής και ανάκλησης της άδειας λειτουργίας.

Σε εξέλιξη, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, βρίσκονται διασταυρώσεις στοιχείων με τις διευθύνσεις μεταφορών και για τα πρατήρια των υπόλοιπων νομών που έχουν σχετική υποχρέωση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.