Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Γυναίκα ισχυρίζεται ότι τη μεγάλωσαν μαϊμούδες!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πέρασε από ανιχνευτή ψεύδους για να αποδειχτεί ότι λέει αλήθεια…

Μία 63χρονη από το Μπράντφορντ ισχυρίζεται ότι τη μεγάλωσαν οι μαϊμούδες στην Κολομβία. Η Marina Chapman λέει ότι την απήγαγαν όταν ήταν παιδί και την εγκατέλειψαν στη ζούγκλα της Κολομβίας, όπου έγινε μέλος μιας οικογένειας καπουτσίνων μαϊμούδων.

Η ίδια υποστηρίζει ότι η ομάδα των θηλαστικών τής δίδαξε πώς να τρώει, πώς να πίνει και γενικά πώς να επιβιώνει, μέχρι που ένα ζευγάρι τη βρήκε να τρώει γυμνή καρύδες και την υιοθέτησε.

«Έπρεπε να μάθω να μιλάω και δεν ήθελα να φορώ ρούχα», εξομολογείται η 63χρονη σήμερα γυναίκα σε ένα ντοκιμαντέρ της βρετανικής τηλεόρασης, σε μία προσπάθεια να βρει την πραγματική της οικογένεια αλλά και να αποδείξει ότι η ιστορία της είναι αληθινή.



Η μητέρα δύο παιδιών, υπεβλήθη σε εξονυχιστικά τεστ προκειμένου να αποδείξει τους ισχυρισμούς της. Πέρασε με επιτυχία ανιχνευτή ψεύδους, ενώ οι γιατροί επιβεβαίωσαν πως σε νεαρή ηλικία υπέστη υποσιτισμό, ανάλογο με αυτόν που προκαλείται από κατανάλωση αποκλειστικά ξηρών καρπών και φρούτων. Ειδικοί πάντως υποστηρίζουν πως η ιστορία είναι αποκύημα της φαντασίας της, λόγω του τραύματος που υπέστη όταν εγκαταλείφθηκε.

Σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με τη μελέτη των καπουτσίνων μαϊμούδων.

Δείτε το βίντεο





Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.