Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Τέλος η εισφορά αλληλεγγύης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το οικονομικό επιτελείο ετοιμάζει «πακέτο» προτάσεων για τη σταδιακή μείωση των φόρων που επιβάλλονται στα επιχειρηματικά κέρδη, τα εισοδήματα, τα περιουσιακά στοιχεία και τις συναλλαγές των πολιτών.

Η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης είναι ο υπ’ αριθμόν 1 στόχος της κυβέρνησης στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας που θα καταβληθεί για τον περιορισμό του φορολογικού βάρους.

Τόσο ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας όσο και ο αρμόδιος υφυπουργός Γιώργος Μαυραγάνης έχουν προαναγγείλει φορολογικές ελαφρύνσεις με βασιμές προϋποθέσεις την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων και τη βελτίωση της λειτουργίας της φορολογικής διοίκησης.

Μάλιστα, ο κ. Στουρνάρας έχει πει ξεκάθαρα ότι η εισφορά είχε επιβληθεί ως «έκτακτο» μέτρο και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Το οικονομικό επιτελείο ετοιμάζει «πακέτο» προτάσεων με τις αλλαγές στο φορολογικό σύστημα, που θα τεθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.

Προς αυτή την κατεύθυνση γίνεται επεξεργασία των προτάσεων για τη σταδιακή μείωση των φόρων που επιβάλλονται στα επιχειρηματικά κέρδη, τα εισοδήματα, τα περιουσιακά στοιχεία και τις συναλλαγές των πολιτών.

Πατήστε πάνω στην φωτογραφία για μεγέθυνση:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.