Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Συνελήφθη αστυφύλακας για κλοπή από εταιρεία στην Ελευσίνα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μαζί συνελήφθη και ο αδερφός του 38χρονου.

Ένας 38χρονος αστυφύλακας συνελήφθη για κλοπή μαζί με τον 36χρονο αδερφό του από τις εγκαταστάσεις εταιρείας στην Ελευσίνα.

Ο αστυφύλακας και ο αδερφός του εντοπίστηκαν χθες το βράδυ από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων την ώρα που αποχωρούσαν από την εταιρεία με ΙΧ φορτηγό, μέσα στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρολογικός πίνακας και δύο μεταλλικές βάσεις φωτισμού με τον ηλεκτρολογικό μηχανισμό τους, που είχαν κλέψει νωρίτερα από την εταιρεία. Επίσης, κατασχέθηκαν δύο κόφτες, ένα σιδηροπρίονο, ένας σιδερολοστός και μία κουκούλα.

Όπως διαπιστώθηκε ο αστυφύλακας, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής, μέχρι τον περασμένο Μάρτιο και για περίπου 2 χρόνια, εργαζόταν ως φύλακας στην εταιρεία παράλληλα με την αστυνομία, και όταν είχε υπηρεσία τον αντικαθιστούσε ο αδερφός του. Στο διάστημα αυτό είχαν αφαιρέσει από την εταιρεία μεταλλικά αντικείμενα σκραπ αξίας περίπου 30.000 ευρώ.

Τα δύο αδέρφια θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα, ενώ ο αστυφύλακας με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛΑΣ τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.