Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Ξεκινά η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται στις 14 Ιουλίου.

Από σήμερα οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο, με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται στις 14 Ιουλίου.

Οι υποψήφιοι έχουν ήδη κληθεί να προσέλθουν στο λύκειό τους, προκειμένου να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), τον οποίον θα χρησιμοποιήσουν για την ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού τους.

Με το password που έχουν δημιουργήσει και τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων που ήδη έχουν, μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr και να επεξεργάζονται το μηχανογραφικό τους.

Από τις 24 Ιουλίου ως την ανακοίνωση των βαθμών, οι υποψήφιοι θα μπορούν να ενημερώνονται, να μελετούν το μηχανογραφικό δελτίο και άλλα στοιχεία και να κάνουν μόνο πρόχειρο Μηχανογραφικό Δελτίο (προσωρινή αποθήκευση).

Από την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ ώς και τη Δευτέρα 14 Ιουλίου, όλοι οι υποψήφιοι στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση θα πρέπει να κλειδώσουν το τελικό τους μηχανογραφικό δελτίο (επιλέγοντας οριστικοποίηση).

Μετά την οριστικοποίηση, το μηχανογραφικό δελτίο καταχωρίζεται στη βάση του υπουργείου Παιδείας και καμία τροποποίηση από τον υποψήφιο δεν είναι πλέον δυνατή.

Ο υποψήφιος καλό είναι να εκτυπώσει ή/και να αποθηκεύσει στον υπολογιστή του το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό δελτίο (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορεί να δει τις τελικές προτιμήσεις του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.