Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΔΕΗ: 600 προσλήψεις μονίμων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στα γραφεία του ΑΣΕΠ για έγκριση βρίσκεται το αίτημα της ΔΕΗ για την κάλυψη 600 θέσεων τακτικού προσωπικού με δύο προκηρύξεις.

Η πρώτη προκήρυξη αφορά προσωπικό ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ, ενώ η δεύτερη θα περιλαμβάνει θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, με μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών, υψηλή εξειδίκευση και εμπειρία.

Οι ειδικότητες που αναμένεται να προσελκύσουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους υποψηφίους είναι, μεταξύ άλλων, των Οικονομολόγων, Τεχνικών Ορυχείων, Τεχνιτών Σταθμών Υποσταθμών, Μηχανοτεχνιτών, Τεχνιτών Επίγειων και Εναέριων Δικτύων, Διοικητικού Οικονομικού, Διοικητικού Λογιστικού και Πληροφορικής.

Οι προκηρύξεις θα εκδοθούν αποκλειστικά μέσω ΑΣΕΠ, το οποίο θα είναι υπεύθυνο για τη συλλογή και αξιολόγηση των αιτήσεων, την αποδοχή των ενστάσεων αλλά και την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων επιλογής.

Υπενθυμίζεται ότι οι επικείμενες προκηρύξεις αποτελούν τους πρώτους διαγωνισμούς για μόνιμο προσωπικό στην επιχείρηση μετά από μια μακρά περίοδο έξι ετών, καθώς ο τελευταίος διαγωνισμός μονίμων είχε προκηρυχθεί το 2008.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.