Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Της έκλεψαν τη βέρα σε θάλαμο νοσοκομείου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τη βέρα και το δαχτυλίδι αρραβώνων έκλεψαν άγνωστοι από μια 94χρονη η οποία νοσηλευόταν ετοιμοθάνατη σε νοσοκομείο, όπως καταγγέλλει η οικογένειά της στην Daily Mail.

Η Bertha Guymer δεν είχε αποχωριστεί τα δαχτυλίδια τα τελευταία 74 χρόνια, από τότε δηλαδή που παντρεύτηκε τον σύζυγό της Robert, ο οποίος έχει πεθάνει.
Τώρα, η οικογένεια της Guymer θεωρεί ότι λόγω της σοβαρής αρθρίτιδας από την οποία έπασχε, ο κλέφτης θα έπρεπε να έβαλε πολλή δύναμη για να αφαιρέσει τα δαχτυλίδια, ενώ εκεί βρισκόταν στο θάλαμο του Νοσοκομείου Queen στο Romford του Essex.

Η 94χρονη εισήχθη στο νοσοκομείο στις 8 Μαΐου και πέθανε δύο ημέρες αργότερα "λόγω γήρατος".

Η κόρη της Pat Nicholls, 71 ετών, δήλωσε: "Αν γνώριζε ότι θα πέθαινε χωρίς τα δαχτυλίδια στα δάχτυλά της, θα είχε καταρρακωθεί". Υποθέτει μάλιστα ότι η κλοπή πρέπει να έγινε ενώ η μητέρα της ήταν νεκρή ή πέθαινε.





Την υπόθεση ερευνά η Μητροπολιτική Αστυνομία μετά από καταγγελία της οικογένειας. Παράλληλα, ο αναπληρωτής προϊστάμενος της νοσηλευτικής υπηρεσίας του νοσοκομείου εξέφρασε τη λύπη του για τα όσα άκουσε από την οικογένεια ότι συνέβησαν. "Καταλαβαίνω πόσο οδυνηρή πρέπει να είναι για αυτούς είναι η απώλεια ενός τέτοιου κοσμήματος"

"Έχουμε διεξάγει εκτεταμένη έρευνα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα και το μόνο που μπορώ ανεπιφύλακτα να πω είναι συγγνώμη στην οικογένεια", είπε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.