Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014

Με αλλαγές τα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ λόγω εκλογών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι ισχύει έως και τις 26 Μαΐου.

Με διαφορετικό πρόγραμμα εκτελούνται τα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ στην Αθήνα λόγω της διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών σήμερα αλλά και των ευρωεκλογών και του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών την επόμενη Κυριακή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΑ θα εφαρμοστεί το παρακάτω πρόγραμμα:

Στις 23/5/2014 ημέρα Παρασκευή, θα δρομολογηθούν όλα τα οχήματα (θερμικά και ηλεκτροκίνητα) σε πρόγραμμα δρομολόγησης «Σαββάτου» με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες:

- θα εκτελεστούν τα πρώτα δρομολόγια 05:00, καθώς και ειδικά δρομολόγια με στόχο να καλυφθούν οι ελλείψεις που τυχόν προκύπτουν με την αλλαγή από Καθημερινή σε Σάββατο.

- οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά θα ενισχυθούν ανάλογα με την αντίστοιχη επιβατική ζήτηση.

Στις 24/5/2014 ημέρα Σάββατο θα δρομολογηθούν όλα τα οχήματα (θερμικά και ηλεκτροκίνητα) σε πρόγραμμα δρομολόγησης «Σαββάτου» με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες:

- οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά θα ενισχυθούν ανάλογα με την αντίστοιχη επιβατική ζήτηση.

Στις 18/5/2014 καθώς και στις 25/5/2014 ημέρα Κυριακή ως αργία θα δρομολογηθούν τα θερμικά οχήματα σε πρόγραμμα δρομολόγησης «Κυριακής & Αργιών» και τα ηλεκτροκίνητα σε πρόγραμμα βασισμένο στο πρόγραμμα «Κυριακής & Αργιών

Στις 19/5/2014 καθώς και στις 26/5/2014 Δευτέρα θα δρομολογηθούν όλα τα οχήματα (θερμικά και ηλεκτροκίνητα) σε πρόγραμμα δρομολόγησης «Σαββάτου» με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες:

- θα εκτελεστούν τα πρώτα δρομολόγια 05:00 ειδικά δρομολόγια με στόχο να καλυφθούν οι ελλείψεις που τυχόν προκύπτουν με την αλλαγή από Καθημερινή σε Σάββατο.

- οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά θα ενισχυθούν ανάλογα με την αντίστοιχη επιβατική ζήτηση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.