Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Δίδυμα... ετεροθαλή αδέλφια!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έχουν διαφορετικούς μπαμπάδες
.
Οι δίδυμοι Marcus και Lucas ήρθαν στον κόσμο με 48 λεπτά διαφορά. Μπορεί να είναι δίδυμοι αλλά έχουν… διαφορετικούς μπαμπάδες!

Η ευτυχής μητέρα Charlotte Hilbrandt, από τη Δανία, έμεινε έγκυος και από τον πρώην σύζυγό της Michael και από τον νέο της σύντροφο Tommy αφού κοιμήθηκε και με τους δύο άνδρες μέσα σε 48 ώρες.

Έτσι τα δύο αγόρια, που την περασμένη εβδομάδα έγιναν έξι χρονών, είναι μόλις το τρίτο ζευγάρι διδύμων στον κόσμο που γενετικά είναι… ετεροθαλή αδέλφια, με πιθανότητες μία προς ένα δισεκατομμύριο!

«Έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις τη λοταρία παρά να σου συμβεί κάτι τέτοιο», λέει η 38χρονη Charlotte στη Mirror.

Ήταν η πρώτη που αναγνώρισε πως τα παιδιά της, αν και δίδυμα, διαφέρουν πάρα πολύ. Ο Marcus, γιος του Michael, είναι κοντός και εύσωμος, με κόκκινα μαλλιά και πολλή ενέργεια. Ο Lucas, γιος του Tommy, είναι ψηλός, ξανθός και έχει πιο ήρεμους κι ευγενικούς τρόπους.

Οι πέντε τους έχουν καταφέρει να ζουν, όπως λέει η Charlotte, σαν μια μεγάλη χαρούμενη οικογένεια.



Η ιστορία της παράξενης σύλληψης των διδύμων άρχισε αφότου η Charlotte, που είχε ήδη δύο γιους με τον Michael Nielsen, τον χώρισε τον Αύγουστο του 2004.

«Όταν χωρίσαμε άρχισα να βγαίνω, άρχισα τα ραντεβού με τον Tommy», εξηγεί.
Αλλά ο Michael πάντα ήλπιζε να ξαναείναι ζευγάρι και παρασυρμένοι από τη στιγμή βρέθηκαν στο κρεβάτι την Πρωτοχρονιά.

Φοβούμενη μήπως αυτό κλονίσει τη σχέση της με τον Tommy, η Charlotte απέκρυψε την επαφή αυτή. «Ήταν ένα και μοναδικό περιστατικό και ήμουν αποφασισμένη πως δεν θα επαναληφθεί», τονίζει.

Όταν λίγο αργότερα άρχισε να νιώθε ναυτίες και κόπωση επισκέφθηκε το γιατρό και επιβεβαίωσε αυτό που φοβόταν: ήταν έγκυος και μάλιστα σε δίδυμα!

Αποφασισμένη να είναι ειλικρινής για ένα τόσο σοβαρό θέμα, η Charlotte αποφάσισε να μιλήσει και στους δύο, τον Michael και τον Tommy. «Ήταν μια χαοτική περίοδος», αφηγείται, «ο Michael ήλπιζε τα παιδιά να μας ξαναφέρουν κοντά ενώ ο Tommy πάντα ήθελε οικογένεια και ήθελε απελπισμένα τα δίδυμα να είναι δικά του», λέει η 38χρονη.

Όταν τα αγοράκια ήρθαν στον κόσμο, στο πλευρό της μαμάς τους βρισκόταν ο Michael. «Είχαμε ήδη δυο παιδιά μαζί και είχε σταθεί στο πλευρό μου σε όλη την εγκυμοσύνη μου, μου φαινόταν δίκαιο να είναι εκείνος στην αίθουσα
τοκετού μαζί μου», εξηγεί η Charlotte.

Αλλά μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων η ¬Charlotte συνειδητοποίησε πως οι γιοι της διέφεραν πάρα πολύ.

«Έβλεπα πως ήταν πολύ διαφορετικοί εμφανισιακά αλλά και στην προσωπικότητά τους. Αλλά ήταν τόσο γεμάτη η ζωή μου με την ανατροφή τους που δεν είχα ούτε χρόνο ούτε ενέργεια να σκεφτώ πως ίσως να είχαν διαφορετικό μπαμπά και τι θα σήμαινε αυτό για τον Tommy, τον Michael κι εμένα», εξομολογείται. «Η μητέρα μου ήταν η πρώτη που παραδέχθηκε αυτό που όλοι σκεφτόμασταν».

Παρά τα όσα είχαν μεσολαβήσει η Charlotte και ο Tommy ήταν και πάλι μαζί και έξι μήνες μετά τη γέννηση των αγοριών αποφάσισαν να μείνουν και μαζί.

Όταν τα παιδιά έγιναν ενός έτους έκαναν εξετάσεις DNA και επιβεβαίωσαν έτσι αυτό που όλοι υποπτεύονταν…

«Ήταν παράξενο όταν λάβαμε την απάντηση των εξετάσεων, ούτε στεναχωρηθήκαμε αλλά ούτε πετάξαμε από τη χαρά μας», συνεχίζει η Charlotte, «ανακουφιστήκαμε όμως που όλα ξεκαθαρίστηκαν και θα μπορούσαμε πλέον να ξεκαθαρίσουμε και τις ζωές μας».

«Πολλοί πιστεύουν πως λέμε ψέματα, πως δεν μπορείς να έχεις δίδυμα με διαφορετικούς μπαμπάδες», λέει η Charlotte, «γι’ αυτό λέμε όλη την ιστορία μας. Είναι κάτι που συμβαίνει πάρα πολύ σπάνια».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.