Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Εκσκαφές στην Πορτογαλία για τη μικρή Μαντλίν!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ειδικές ερευνητικές ομάδες αναλαμβάνουν δράση.

Την άδεια να προχωρήσουν σε εκσκαφές στο θέρετρο της Πορτογαλίας όπου εξαφανίστηκε το 2007 η μικρή Μαντλίν ΜακΚάν, έλαβε η βρετανική αστυνομία που συνεχίζει τις έρευνες για το κορίτσι.

Ειδικές ερευνητικές ομάδες θα «χτενίσουν» εκτάσεις στο θέρετρο Praia da Luz όπου χάθηκε πριν από επτά χρόνια η Μαντλίν, σύμφωνα με το Skynews.

Οι ερευνητές θα χρησιμοποιήσουν ειδικό εξοπλισμό με ραντάρ για να ψάξουν σε τρία σημεία της πορτογαλικής πόλης.
Ο βρετανικός Τύπος μιλά για «επαναστατική» εξέλιξη στην έρευνα.

Στα σημεία των ερευνών πιθανώς να συμπεριλαμβάνονται η παραλία και η περιοχή κοντά στο διαμέρισμα όπου εθεάθη για τελευταία φορά η 4χρονη.

Την περασμένη εβδομάδα η Kate McCann είχε δηλώσει στο βρετανικό δίκτυο πως θέλει να μάθει τι απέγινε η κόρη της ακόμα κι αν επιβεβαιωθεί το χειρότερο σενάριο.

«Η Μαντλίν είτε είναι ζωντανή είτε όχι, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό. Προφανώς ελπίζουμε να είναι ζωντανή και κάποιος να τη φροντίζει αλλά ό,τι κι αν συμβαίνει έχουμε ανάγκη να μάθουμε», είχε πει.

Η Μαντλίν εξαφανίστηκε από το διαμέρισμα όπου έμενε με τους γονείς και τα δύο αδέλφια της στις 3 Μαΐου του 2007. Τον Απρίλιο η αστυνομία αποκάλυψε πως ερευνούσε άλλες πέντε περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης μικρών κοριτσιών από τη Βρετανία κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο Αλγκάρβε.

Δείτε τις φωτογραφίες














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.