Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Δεν εξέτισε ούτε μέρα από την 13χρονη ποινή του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Καταδικάστηκε σε 13 χρόνια, αλλά δεν εξέτισε ποτέ την ποινή. Ένα τυπογραφικό λάθος έγινε η αιτία ο Cornealious «Mike» Anderson να μην εκτίσει ούτε μέρα από την ποινή του για τη ληστεία ενός εστιατορίου. Ακόμα κι όταν ανακαλύφθηκε το λάθος όμως, ο δικαστής αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο: «Είσαι καλός. Άλλαξες» του είπε ο δικαστής που παραδέχθηκε ότι ο Cornealious « Mike» Anderson είναι ένας αξιοπρεπής, έντιμος οικογενειάρχης.



Ο Cornealious ήταν 23 ετών όταν καταδικάστηκε σε 13 χρόνια φυλάκισης για τη ληστεία αλλά δεν έφθασε ποτέ στα χέρια του κλήση να παρουσιαστεί στις φυλακές.

Στα χρόνια που μεσολάβησαν από την καταδίκη του, ο Anderson ξεκίνησε τη δική του δουλειά, παντρεύτηκε και απέκτησε παιδιά. Προγυμνάζει την ομάδαποδοσφαίρου εφήβων της περιοχής του και είναι εθελοντής στην εκκλησία του στο Webster Groves του Μιζούρι.

Ο δικαστής Lynn Terry Brown επαίνεσαι την «υποδειγματική» συμπεριφορά του Anderson: «Είσαι καλός πατέρας. Είσαι ένας καλός σύζυγος. Είσαι ένας σωστός φορολογούμενος πολίτης της πολιτείας του Μιζούρι. Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι είσαι καλός άνθρωπος, αλλαγμένος άνθρωπος».

Οι συγγενείς του όταν άκουσαν την απόφαση, ξέσπασαν σε δάκρυα χαράς. Η ακροαματική διαδικασία διήρκεσε περίπου 10 λεπτά. Η οργάνωση change.org είχε συγκεντρώσει περισσότερες από 35.000 υπογραφές που ζητούσαν από το κράτος να τον απαλλάξει.

Δείτε τις φωτογραφίες
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.