Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Η πορνογραφία θεματοφύλακας των πνευματικών δικαιωμάτων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου είναι ο απόλυτος τιμωρός της ηλεκτρονικής πειρατείας!

Ποιος καταθέτει τις περισσότερες μηνύσεις για online παραβιάσεις δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας σε ολόκληρη την Αμερική;

Όχι κάποιος από τους διαβόητους ηλεκτρονικούς κολοσσούς, όχι το Χόλιγουντ, όχι η μουσική βιομηχανία, αλλά μια ιστοσελίδα πορνογραφικού υλικού!

Αν η πειρατεία είναι μάστιγα λοιπόν για τον χώρο της ψυχαγωγίας, τότε η ενήλικη ψυχαγωγία είναι που βάλλεται στις μέρες μας περισσότερο, αν πιστέψουμε τουλάχιστον την X-Art.com, που έχει κηρύξει τον ανένδοτο σε όποιον της κλέβει το πολύτιμο περιεχόμενό της!

Σύμφωνα με τον New Yorker, η X-Art.com, παρά το γεγονός ότι είδε τον αριθμό των συνδρομητών της να πέφτει καθοριστικά τα τελευταία χρόνια, κατάφερε να αυξήσει τον ετήσιο προϋπολογισμό της κατά 2 εκατ. δολάρια, κι αυτό γιατί οι πειρατές της πορνογραφίας πληρώνουν και πληρώνουν καλά.

Πέρυσι μόνο, η εταιρία που διαχειρίζεται την ιστοσελίδα κατέθεσε πάνω από 1.300 αγωγές για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, περισσότερες από κάθε άλλη φίρμα που δραστηριοποιείται στο ίντερνετ.

Και όταν λέμε περισσότερες, οι νομικές περιπέτειες της X-Art.com ισοδυναμούν με το 1/3 του ετήσιου αριθμού των αγωγών που κατατέθηκαν στις ΗΠΑ για θέματα ηλεκτρονικής πειρατείας!

Η ιστοσελίδα παίρνει λοιπόν πολύ στα σοβαρά τις υποθέσεις κλοπής των ταινιών της, και γιατί όχι άλλωστε αφού αποτελεί πια μια ικανοποιητικότατη πηγή εσόδων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.