Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Εντάχθηκαν στο ΕΚΑΒ οι 552 διαθέσιμοι οδηγοί νοσοκομείων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο δυναμικό του ΕΚΑΒ εντάχθηκε και τυπικά από χθες το σύνολο των πρώην οδηγών των νοσοκομείων του ΕΣΥ που είχαν τεθεί σε πρόγραμμα κινητικότητας-διαθεσιμότητας από τις 8 Απριλίου 2014.

Την περασμένη Παρασκευή δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ για τη μετάταξη-μεταφορά 552 οδηγών από τα νοσοκομεία του ΕΣΥ στο ΕΚΑΒ. Είχε προηγηθεί στις 2 Μαΐου 2014 δημοσίευση ΦΕΚ για τη μετάταξη-μεταφορά 46 οδηγών που είχαν τεθεί σε δεκαπενθήμερη διαθεσιμότητα (πολύτεκνοι, με αναπηρία κ.ά.) και οι οποίοι ήδη ακολουθούν ταχύρρυθμη εκπαίδευση (περίπου τριών εβδομάδων) προκειμένου να αναλάβουν ως διασώστες του ΕΚΑΒ. Αναλόγως με τις δεξιότητες που έχουν, οι οδηγοί θα μπουν σε προγράμματα εξυπηρέτησης των επειγόντων ή των τακτικών περιστατικών.

Να σημειωθεί ότι από τους συνολικά 598 πρώην οδηγούς των νοσοκομείων οι 168 μετατάσσονται στην Κεντρική Υπηρεσία ΕΚΑΒ (καλύπτει Αθήνα, Κόρινθο, Θήβα, Λιβαδειά, Κάρυστο, Κύμη, Χαλκίδα, Κύθηρα) και 77 στο παράρτημα Θεσσαλονίκης (Θεσσαλονίκη, Βέροια, Έδεσσα, Γιαννιτσά, Κιλκίς, Κατερίνη, Χαλκιδική).


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.