Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Στις εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Ημέρας Ναυτιλίας στη Βρέμη συμμετείχε ο ΟΛΠ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Κοινή και δημιουργική πορεία που μπορεί να οδηγήσει σε δρόμους ανάπτυξης».

Στις εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Ημέρας Ναυτιλίας, που διεξάγονται φέτος στη Βρέμη συμμετείχε ο ΟΛΠ.

Εκ μέρους της πόλης του Πειραιά και του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, ως διοργανωτών των εκδηλώσεων το 2015 στην Ελλάδα, απηύθυνε χαιρετισμό ο γενικός διευθυντής του ΟΛΠ Σταύρος Χατζάκος, ο οποίος και παρέλαβε από τον δήμαρχο και την Περιφέρεια της Βρέμης, τη σκυτάλη της επόμενης επίσημης διοργάνωσης.

Ο πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος του ΟΛΠ Γιώργος Ανωμερίτης δήλωσε ότι μετά από συνεννοήσεις με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ορίσθηκε το θέμα της Ευρωπαϊκής Ημέρας Ναυτιλίας το 2015, να είναι: «Παράκτιες Πόλεις και Περιφέρειες: μηχανές αειφόρου ανάπτυξης».

Όπως τόνισε ο κ. Ανωμερίτης είναι ένα θέμα, που συνδέει τα λιμάνια με τις πόλεις εντός των οποίων λειτουργούν και των οποίων η κοινή και δημιουργική πορεία μπορεί να οδηγήσει σε δρόμους ανάπτυξης.

Η «Ευρωπαϊκή Ημέρα Ναυτιλίας 2015» θα εορτασθεί τον Μάιο του 2015 στον Πειραιά και προς αυτό τον σκοπό, ο ΟΛΠ, ο δήμος Πειραιά οι φορείς της ναυτιλίας και οι επαγγελματικοί φορείς, ήδη βρίσκονται σε συνεννοήσεις για την ολοκλήρωση των οργανωτικών διαδικασιών, προκειμένου ο Πειραιάς και το λιμάνι του να μπορέσει να διοργανώσει επάξια ως κυρίαρχη δύναμη της ευρωπαϊκής ναυτιλίας, ως ιστορική ναυτική πόλη και ως μεγάλη λιμενική πύλη, τις εκδηλώσεις της ημέρας αυτής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.