Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Αποκλείστηκε από τα καλλιστεία της Βρετανίας για ένα... selfie!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Φωτογραφήθηκε τόπλες.

Η Giorgia Eden, φωτογραφήθηκε τόπλες για να υποστηρίξει την εκστρατεία κατά του καρκίνου και την απέκλεισαν από τα καλλιστεία!

Η 22χρονη κοπέλα που ήθελε να γίνει Μις Βρετανία, δεν μπορεί να πιστέψει πως η φωτογραφία, που τράβηξε για καλό σκοπό, είναι η αιτία που της απαγορεύει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

«Το έκανα για φιλανθρωπικό λόγο. Ήταν μέρος μιας εκστρατείας κατά του καρκίνου» υποστήριξε η ίδια στην επιτροπή που ανέλαβε να κρίνει την επίμαχη φωτογράφιση της επίδοξης Μις.

Οι κριτές δεν δέχτηκαν την απολογία της κοπέλας και την απέκλεισαν από τον διαγωνισμό της Μις Oxfordshire που θα της έδινε το «διαβατήριο» για να συμμετάσχει στον τελικό.

«Η τόπλες φωτογράφιση απαγορεύεται στις διαγωνιζόμενες αφού δεν δίνει ένα καλό παράδειγμα ηθικής για ένα δημόσιο γεγονός, όποιο κι αν είναι αυτό» αποφάνθηκαν τα μέλη της επιτροπής που καταδίκασαν την Eden παρά το γεγονός πως καλύπτει τα επίμαχα σημεία με το χέρι της...

Το μόνο θετικό για την καριέρα του μοντέλου είναι πως πλέον έγινε παγκοσμίως γνωστή και η φωτογραφία της δημοσιεύτηκε σε κάθε Μέσο όλου του κόσμου, ανοίγοντάς της μια λαμπρή καριέρα...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.