Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Αναζητείται ηλικιωμένος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα ίχνη ενός ηλικιωμένου άνδρα που πάσχει από χρόνια κατάθλιψη έχουν χαθεί από το βράδυ της Μεγάλη Πέμπτης στην Κομοτηνή, με τους συγγενείς και τους οικείους του να βυθίζονται σε ατελείωτες ώρες αγωνίας.

Πρόκειται για τον Απόστολο Μπόλιο 77 χρόνων ο οποίος εξαφανίστηκε τη Μεγάλη Πέμπτη όταν και πήρε το λευκό Volkswagen Vento όχημά του και εκ τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Ο αγνοούμενος ξεκίνησε από το Φανάρι Κομοτηνής οδηγώντας το αυτοκίνητό του με αριθμό κυκλοφορίας ΚΟΑ 9129, ενώ όπως έγινε γνωστό πάσχει από χρόνια κατάθλιψη και χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή.



Έχει ύψος 1.76 και την ημέρα που χάθηκε φορούσε κίτρινο μπουφάν, μαύρο γιλέκο και παντελόνι. Οι συγγενείς του βλέποντας πως οι ώρες περνούσαν χωρίς ο ίδιος να επιστρέφει, υπάρχουν αναφορές πως βγήκε στη βροχή να μαζέψει σαλιγκάρια, ειδοποίησαν την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ πλέον έχει σημάνει και Silver Alert.

Μέχρι στιγμής οι έρευνες της Αστυνομίας δεν έχουν αποδώσει καρπούς και ως εκ τούτου παρακαλείται όποιος έχει την παραμικρή πληροφορία που θα μπορούσε να φανεί χρήσιμη να επικοινωνήσει είτε με το οικείο Αστυνομικό Τμήμα είτε με τη γραμμή 1065.

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως τις τελευταίες ημέρες η περιοχή της Κομοτηνής επλήγη από έντονη κακοκαιρία γεγονός που αυξάνει την ανησυχία των συγγενών του εξαφανισθέντος.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.