Δευτέρα, 21 Απριλίου 2014

Πώς θα χάσω τα περιττά κιλά του οβελία;

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Όλοι λίγο πολύ φάγαμε ή ήπιαμε κάτι παραπάνω. Τί να κάνω; Επιστροφή στις παλιές καλές μου συνήθειες....ποιές ήταν αυτές;

Όχι στον πανικό: Ποτέ κανένα πρόβλημα δε λύθηκε αν είμαστε σε κατάσταση πανικού....
Ας σκεφτούμε λογικά....αν θέλουμε κάτι απλά το πετυχαίνουμε αρκεί να είμαστε ήρεμοι....

Πέντε γεύματα: Και ναι, τα πέντε γεύματα και πάλι αποτελούν λύση στα διατροφικά μας προβλήματα, διότι μόνο έτσι κρατάμε ενεργό το βασικό μεταβολισμό μας και έχουμε υπό έλεγχο την πείνα μας.

Φρούτα και λαχανικά: Βρισκόμαστε στην πιο πλούσια εποχή από φρούτα και λαχανικά...Ας μην τα αφήσουμε να πάνε χαμένα....Μας γεμίζουν φυτικές ίνες και μας ενυδατώνουν.

Γαλακτοκομικά: Θα μπορούσαμε όλα τα γεύματα μας ( εκτός από το μεσημεριανό ), να είναι ένα ποτήρι γάλα 1,5% με δημητριακά ή ένα γιαούρτι 2% με μέλι και λίγα καρύδια.

Νερό: Μην μου πείτε ότι δεν το περιμένατε.....1,5 λίτρο την ημέρα οπωσδήποτε πάντα μας κρατάει σε φόρμα και τώρα με τις ζέστες μας τονώνει.

Γλυκά: Τα αγαπημένα μας παγωτά όχι δε θα σας πω να τα στερηθούμε, όμως ας τα καταναλώσουμε μια φορά την εβδομάδα ως επιβράβευση για την σωστή διατροφικά εβδομάδα μας.

Μικρές μερίδες: Μετά από τόσες εκπομπές μαγειρικής που έχουμε δει στην τηλεόραση για πιάτα gourmet, μην μου πείτε ότι δεν ξέρετε την ιδανική μερίδα!!!

Άσκηση: Άσκηση και σωστή διατροφή είναι το πιο δυνατό δίδυμο για ένα υπέροχο και υγιές κορμί...Άρα επιλέξτε ότι σας χαλαρώνει και γυμναστείτε...


Πηγή: http://www.boro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.