Κυριακή, 20 Απριλίου 2014

Το ΚΕΕΛΠΝΟ για τον οδηγό ταξί που μετέφερε ασθενή με MERS

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι υπεύθυνοι του ΚΕΕΛΠΝΟ κινητοποιηθήκαν αμέσως, προκειμένου να ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τον ασθενή που διαγνώσθηκε με ιογενή λοίμωξη-πνευμονία με κορονοϊό (MERS) κι έχουν ήδη εκδώσει ανακοίνωση για τον οδηγό του ταξί που τον μετέφερε τη Μεγάλη Πέμπτη από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην περιοχή Αμφιάλης-Κερατσινίου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο οδηγός του ταξί πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα με τα τηλέφωνα 210 5212054 & 210 5212000.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

  • «Σε συνέχεια του δελτίου Τύπου του ΚΕΕΛΠΝΟ της 18/4/2014, το ΕΚΕΠΥ ενημερώνει ότι ο ασθενής που πάσχει από ιογενή λοίμωξη – πνευμονία με κορονοϊό ( MERS), νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο, σε Ειδική Μονάδα Αρνητικής Πίεσης.
  • Η διάγνωση επιβεβαιώθηκε και από το Μικροβιολογικό Εργαστήριο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
  • Η κατάσταση του ασθενούς είναι σταθερή.
  • Επικαιροποιημένες οδηγίες για την συγκεκριμένη νόσο, έχουν σταλεί σε όλα τα Νοσοκομεία από το Ε.Κ.ΕΠ.Υ., για περαιτέρω εγρήγορση (www keelpno.gr).
  • Το ΚΕΕΛΠΝΟ ολοκληρώνει την ιχνηλάτηση όλων των επαφών του ασθενούς κατά τη διάρκεια του ταξιδίου του από την Αραβική χερσόνησο έως την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της παραπάνω διαδικασίας παρακαλείται ο οδηγός ΤΑΞΙ που μετέφερε τον ασθενή ως ταξιδιώτη, από το Αεροδρόμιο ‘’ Ελ. Βενιζέλος’’, στην περιοχή Αμφιάλης Κερατσινίου μεταξύ των ωρών 14:30 – 16:30 της 17/4/2014, να επικοινωνήσει με το Κ/ΕΠΙΧ – ΚΕΕΛΠΝΟ στα τηλέφωνα: 210 5212054 & 210 5212000».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.