Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Μια... ασυνήθιστη φιλία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κοτοπουλάκια στην αγκαλιά του σκύλου - Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο.

Μπορεί να μην είναι από τις πιο συνηθισμένες «φιλίες» αλλά, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ακολουθούν, δεν είναι απίθανο ένα μεγαλόσωμο golden retriever να συνυπάρξει αρμονικά και… πολύ υπομονετικά με μικροσκοπικά κοτόπουλα.

Τα αν μη τι άλλο τρυφερά ενσταντανέ ανήκουν στη φωτογράφο Candice Sedighan που έβαλε τον σκύλο της Champ να περάσει λίγο χρόνο με τα κοτοπουλάκια.

Η 21χρονη τονίζει πάντως πως η ηρεμία του Champ και η προσοχή με την οποία κινήθηκε κοντά στα κοτόπουλα, τα οποία θα μπορούσε να είχε συνθλίψει με ένα χτύπημα του ποδιού ή της μουσούδας του, είναι αποτέλεσμα πολλών χρόνων εκπαίδευσης.

Αναφέρει μάλιστα πως παλαιότερα ο παπαγάλος της το είχε σκάσει μέσα στο σπίτι και ο Champ τον έπιασε προκαλώντας του ωστόσο τραυματισμούς.

«Τα κοτόπουλα πάντως απόλαυσαν τη θαλπωρή στο τρίχωμα του Champ», εξηγεί στη Daily Mail.

Η Sedighan άρχισε να φωτογραφίζει τον Champ πριν από οκτώ χρόνια, όταν ήταν τριών ετών, και πλέον τον έχει αναδείξει σε… αστέρι του Facebook και του Instagram.

Ο υπομονετικός Champ έχει φωτογραφηθεί επίσης με μωρά και… πεταλούδες!

Ορισμένοι χρήστες κατηγορούν την Sedighan πως οι φωτογραφίες της δεν είναι 100% αληθινές, ωστόσο η ίδια υποστηρίζει πως έχει απλά ένα εξαιρετικά εκπαιδευμένο μοντέλο.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο
















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.