Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Μωρό εννέα μηνών κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας στο Πακιστάν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το νεογέννητο εμφανίστηκε στο δικαστήριο για να... απαντήσει στις κατηγορίες!

Ένα νεογέννητο μωράκι, αναγκάστηκε να εμφανιστεί σε δικαστήριο του Πακιστάν, για να... απαντήσει αν συμμετείχε σε απόπειρα δολοφονίας αστυνομικών!

Ο μόλις εννέα μηνών Mohammad Musa Khan, κατηγορείται μαζί με μέλη της οικογένειάς του ότι... έριξε πέτρες σε αστυνομικούς που εισέβαλαν στο σπίτι τους στη Λαχόρη!

Το μωρό που δεν μιλάει και δεν περπατάει ακόμα, είναι κατηγορούμενο από τις αρχές της πόλης, επειδή όπως υποστηρίζουν, εκτόξευε πέτρες εναντίων των αστυνομικών που κλήθηκαν να προστατέψουν τους εργαζόμενους της εταιρίας φυσικού αερίου που ήθελαν να διακόψουν τη σύνδεση στο σπίτι της οικογένειας.

Ο Mohammad κλήθηκε να καταθέσει στο δικαστήριο, παρά το γεγονός πως στη χώρα η μικρότερη ηλικία που μπορεί σε κάποιον να αποδοθούν κατηγορίες, είναι αυτή των 12 ετών (με μοναδική εξαίρεση τις κατηγορίες για τρομοκρατία).

Το δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίαση μετά τις αντιρρήσεις του δικηγόρου του μωρού, που διαμαρτυρήθηκε αναφέροντας την ηλικία του, κάτι που άνοιξε το δρόμο στην αποπομπή του αστυνομικού που το είχε υποδείξει σαν ένοχο και θα συνεχιστεί στις 12 Απριλίου.

«Δεν μπορεί να κρατήσει καλά ούτε το μπιμπερό του, πώς θα μπορούσε να ρίχνει πέτρες εναντίον της αστυνομίας» επαναλάμβανε συνεχώς ο δικηγόρος υπεράσπισης του νεογέννητου.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.