Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Παραμένει στην εντατική η Αμερικανίδα που τραυματίστηκε από βαρελότο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο Βενιζέλειο ακόμα τρεις άνδρες με εγκαύματα.

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο της Κρήτης η Αμερικανίδα τουρίστρια που τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Ανάστασης από βαρελότο στην Οία της Σαντορίνης. Η άτυχη γυναίκα υπέστη σοβαρό τραυματισμό στην περιοχή της κοιλιάς καθώς το βαρελότο έσκασε μπροστά της.

Παραμένει νοσηλευόμενη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου και οι γιατροί κάνουν λόγο για μικρά σημάδια βελτίωσης αλλά εξακολουθούν να χαρακτηρίζουν την κατάστασή της κρίσιμη.

«Το τραύμα μπορεί να απειλήσει την ζωή της… Προσευχόμαστε να γίνει καλά», είπε στο δελτίο του Alpha ο σύζυγος της Αμερικανίδας, που επίσης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ο ίδιος στεκόταν δίπλα της την στιγμή του τραγικού περιστατικού: «μόλις είχαμε κάνει δύο βήματα όταν έγινε μια δυνατή έκρηξη πίσω μας. Μόλις γύρισα εξερράγη άλλο ένα βαρελότο. Δεν το είδα αλλά πρέπει να έσκασε στα πόδια μας. Είχαν πετάξει τα βαρελότα στον κόσμο και πολλοί είχαν πέσει κάτω τραυματισμένοι. Μου είπε ότι με αγαπά… Μόνο αυτό είπαμε», συμπλήρωσε κλαίγοντας.

«Είναι σουρεαλιστικό να διαβάζεις άρθρα με τίτλο, τρεις Αμερικανοί τουρίστες τραυματίστηκαν και να πρόκειται για τους γονείς σου», έγραψε, στο μεταξύ, στο Facebook η κόρη των δύο τουριστών.

Στο Βενιζέλειο μεταφέρθηκαν μαζί με την γυναίκα και τρεις άνδρες που υπέστησαν εγκαύματα από το βαρελότο.

H αστυνομία της Σαντορίνης έχει ήδη συλλάβει δύο άτομα, 34 και 23 ετών, που φαίνεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.