Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Σκυλί σφήνωσε το κεφάλι του σε φράχτη!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η πυροσβεστική απεγκλώβισε την περίεργη Sunny - Δείτε τις φωτογραφίες.

Με την παρέμβαση της πυροσβεστικής απεγκλωβίστηκε η 9χρονη Sunny, ένα golden retriever, που είχε στριμώξει το κεφάλι της μέσα σε μία τρύπα στο φράκτη του κήπου και δεν μπορούσε να το βγάλει!

Το σκυλί έβαλε το κεφάλι του στην τρύπα για να δει το κουτάβι στο γειτονικό σπίτι αλλά στη συνέχεια δεν κατάφερε να κάνει πίσω και να το βγάλει.

Η ιδιοκτήτρια της Sunny, η 22χρονη Shelley Jones, τη βρήκε σφηνωμένη στο φράχτη στον κήπο του σπιτιού της στο Nottinghamshire, την Κυριακή.

Η 22χρονη, ο αδελφός της και ένας γείτονας προσπάθησαν μάταια να την απεγκλωβίσουν και τελικά χρειάστηκε να καλέσουν την πυροσβεστική, η οποία έκοψε τον τσιμεντένιο φράκτη για να ελευθερωθεί η περίεργη Sunny.

«Οι πυροσβέστες κάλυψαν το κεφάλι της με ένα σεντόνι, για να μην πέσουν πάνω της κομμάτια από το τσιμέντο, και έκοψαν τον φράκτη. Σε είκοσι λεπτά ήταν επιτέλους ελεύθερη», περιέγραψε η 22χρονη στη Daily Mail.

«Δεν είναι ένα περιστατικό που συναντάμε κάθε μέρα αλλά μας αρέσουν πάντα οι κλήσεις με αίσιο τέλος», τόνισε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής.

Δείτε τις φωτογραφίες










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.