Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Γυναίκα πυροβόλησε έγκυο στην κοιλιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η διαφωνία στο Facebook κατέληξε σε τραγωδία.

Μια έγκυος από τη Φλόριντα στις ΗΠΑ έχασε το παιδί που κυοφορούσε, όταν δέχτηκε πυροβολισμό στο στομάχι από μια γυναίκα εξαιτίας μιας διαφωνίας που είχαν… στο Facebook!

Το περιστατικό συνέβη αργά το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή Castle Boulevard στο Jacksonville.

Ένα βίντεο που τραβήχτηκε αμέσως μετά τον πυροβολισμό δείχνει το θύμα να κάθεται σε μια καρέκλα σκυμμένη προς τα μπροστά, ενώ οι γείτονες έχουν σπεύσει να τη βοηθήσουν.

Η αστυνομία συνέλαβε την 35χρονη Virginia Wyche, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η ίδια επέζησε, όχι όμως και το αγέννητο μωρό της.

«Τσακώνονταν στην είσοδο του σπιτιού. Κάτι για το Facebook. Βγήκα έξω και τότε άκουσα ένα μπαμ» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο τηλεοπτικό δίκτυο WTEV.



Σύμφωνα με τους μάρτυρες οι δύο γυναίκες είχαν μια διαφωνία στο Facebook την προηγούμενη ημέρα και το θύμα αποφάσισε να πάει στο σπίτι της Wyche για να την αντιμετωπίσει.

Η λεκτική διαφωνία εξελίχθηκε σε σωματικό καυγά και τότε η Wyche φέρεται να πυροβόλησε το θύμα της.

«Γνωρίζω ότι το θύμα έχει δεχτεί πυροβολισμό στο στομάχι. Αυτό γνωρίζω μόνο. Για έναν πυροβολισμό, γι’ αυτό και υπάρχει μεγάλη ανησυχία για το αγέννητο μωρό» δήλωσε ο αρχιφύλακας Michael Paul στο ειδησεογραφικό δίκτυο News4Jax.com, προτού γίνει γνωστός ο θάνατος του εμβρύου.

Η Wyche κρατείται με την κατηγορία της δολοφονίας και απόπειρας φόνου. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για να διαπιστώσουν αν η ύποπτη πυροβόλησε σε κατάσταση αυτοάμυνας ή όχι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.