Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Έως τις 30/8 η εξόφληση ασφαλιστικών εισφορών των μηχανικών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έκτακτη συνεδρίαση του ΕΤΑΑ.

Την απόφαση παράτασης έως τις 30 Αυγούστου της εξόφλησης των ασφαλιστικών εισφορών των μηχανικών έλαβε σε έκτακτη συνεδρίαση του το Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (ΕΤΑΑ).

Σύμφωνα με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας «ο πρόεδρος του ΕΤΑΑ κ. Σελλιανάκης, υποστήριξε και ψήφισε η παράταση να δοθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά, με τη στάση του, την αντισυναδελφική και ανάλγητη συμπεριφορά του αλλά και την προσπάθεια απαξίωσης των Διοικουσών Επιτροπών των Κλάδων του ΕΤΑΑ. Θα προτείναμε στον κ. Σελλιανάκη να επισκεφτεί τα γραφεία του ΤΣΜΕΔΕ, για να δει την ταλαιπωρία που υφίστανται οι Μηχανικοί όλες αυτές τις ημέρες και την αγωνία τους και να θαυμάσει στον καθρέπτη, για μια ακόμη φορά, το θεάρεστο έργο του προς εξυπηρέτηση των πολιτικών εργολαβιών που έχει αναλάβει».

«Τονίζουμε προς κάθε κατεύθυνση, και ιδιαίτερα προς τον κ. Σελλιανάκη, όσους τον στηρίζουν και τους Υπηρεσιακούς παράγοντες του ΕΤΑΑ, ότι ενδεχόμενη απόπειρα αυξήσεων των ασφαλιστικών εισφορών ερήμην του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΤΑΑ δεν θα μείνει αναπάντητη. Ήδη, η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ, στη χθεσινή συνεδρίασή της, αποφάσισε τόσο νομικές ενέργειες καθώς και την αναζήτηση ευθυνών για τυχόν βλάβη του Ταμείου ή παράνομες ενέργειες όσο και κινητοποιήσεις για τα μεγάλα ασφαλιστικά μας θέματα» αναφέρει το ΤΕΕ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.