Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Μεταθέσεις - εξπρές στους δήμους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι προβλέπει η τροπολογία για τις μετακινήσεις στους ΟΤΑ.

Διαδικασίες εξπρές για την ενδοδοντικής κινητικότητα προβλέπει τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών που κατατέθηκε στη Βουλή και αλλάζει το ισχύον θεσμικό πλαίσιο με στόχο να τεθούν σε διαθεσιμότητα περισσότεροι από 4.000 υπάλληλοι από την τοπική αυτοδιοίκηση μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Οι δημοτικοί υπάλληλοι, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Έθνος», που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα εθελοντικά θα μετακινηθούν εντός 15 ημερών ενώ θα παραμείνουν για ένα μήνα σε διαθεσιμότητα και μετά την τοποθέτησή τους θα εξαιρεθούν από την αξιολόγηση και τις απολύσεις.

Οι μετακινήσεις θα γίνουν έπειτα από συνεννοήσεις μεταξύ του δήμου προέλευσης και του δήμου υποδοχής και την παροχή γνώμης από το ΑΣΕΠ στο τέλος της διαδικασίας.

Το υπουργείο Εσωτερικών υιοθέτησε την πρόταση της ΚΕΔΕ για απλοποίηση της ενδοδημοτικής κινητικότητας προκειμένου να ολοκληρωθεί εντός χρονοδιαγράμματος (μέχρι τα τέλη Μαρτίου) η κινητικότητα από την τοπική αυτοδιοίκηση προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος των 25.000 υπαλλήλων που πρέπει να τεθούν σε διαθεσιμότητα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.