Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Πολύτεκνη μητέρα η 22χρονη που... δεν θα μπορούσε να μείνει έγκυος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έφερε στον κόσμο πανομοιότυπα τετράδυμα - Δείτε τις φωτογραφίες.

Οι γιατροί είχαν πει στην 22χρονη Charlene Medlicott πως δεν θα καταφέρει ποτέ να μείνει έγκυος με φυσιολογικό τρόπο, επειδή είχε πολυκυστικές ωοθήκες.

Για το πόσο έξω έπεσαν, αρκεί να δει κανείς τις φωτογραφίες της με τα… τετράδυμά της! Είναι μάλιστα η νεότερη μητέρα πανομοιότυπων τετράδυμων στη Βρετανία.

Η Charlene, όπως γράφει η Daily Mail, διέψευσε τις πιθανότητες που ήταν μόλις μια προς 25 εκατομμύρια γεννώντας τις κόρες της προ διετίας.

Μετά την προειδοποίηση των γιατρών πως μόνο με εξωσωματική γονιμοποίηση θα κατάφερνε να γίνει μητέρα, η Medlicott σοκαρίστηκε όταν έμαθε πως είναι έγκυος και στη συνέχεια πως κυοφορεί… τέσσρα μωρά!

Τον Δεκέμβριο του 2011 έφερε στον κόσμο τις Gracie-Lou, Rosaline,, Amalia-Rose και Eveylynn.

Οι γιατροί έλεγαν αρχικά πως τα κορίτσια ήταν πανομοιότυπα ανά δύο, δηλαδή δύο ζευγάρια διδύμων, αλλά ο μπαμπάς τους Mark αγωνιζόταν να τις ξεχωρίσει. Τότε το τεστ DNA απέδειξε πως τα κορίτσια είναι πανομοιότυπα και τα τέσσερα μεταξύ τους.

Όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της, οι γιατροί της είπαν να διακόψει την κύηση των δύο επειδή ανησυχούσαν μήπως δεν κατάφερναν και τα τέσσερα έμβρυα να επιβιώσουν μέσα στη μήτρα.

Εκείνη ωστόσο αρνήθηκε και σήμερα κρατά στα χέρια της τις τέσσερις κόρες της.

«Δεν περίμενα ποτέ να μείνω έγκυος τυχαία κι έτσι ήταν μεγάλη έκπληξη όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη μου», λέει η 22χρονη, που χρειάστηκε να μείνει στην κλινική από την 24η εβδομάδα της κύησης και μέχρι τα φέρει στον κόσμο τα παιδιά της, στην 30η εβδομάδα.

Οκτώ εβδομάδες μετά, επέστρεψαν πανευτυχείς στο σπίτι τους.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.