Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

«Σας παρακαλώ, βάλτε τον γιο μου φυλακή»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεν πίστευε αυτό που άκουγε ο εισαγγελέας, όταν ο απελπισμένος πατέρας του 28χρονου διαρρήκτη τον παρακαλούσε να βάλει τον γιο του στη φυλακή: "Σας παρακαλώ, βάλτε τον γιο μου φυλακή, είναι ναρκομανής και επικίνδυνος" ενώ η μικρή κόρη του παρακολουθούσε με δάκρυα στα μάτια…

Το δράμα της οικογένειας, έγινε γνωστό στο ακροατήριο του Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, όταν ο 60χρονος πατέρας μίλησε για τον γιο του, ο οποίος είχε συλληφθεί για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών..

Ήταν την Δευτέρα (10/3), όταν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τον 28χρονο για διάρρηξη σε αυτοκίνητο και κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών.

Ο 28χρονος ναρκομανής παλιότερα είχε μπει σε κέντρο θεραπείας και απεξάρτησης, αλλά σταμάτησε το πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να μπλέξει ξανά με τα ναρκωτικά και να ζει ένα δράμα τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του.

Τελικά το δικαστήριο, καταδίκασε τον 28χρονο σε 3 μήνες φυλακή με αναστολή, ο οποίος έβαλε τα κλάματα στην απολογία του και υποσχέθηκε ότι θα κάνει μία νέα αρχή και θα σταματήσει τα ναρκωτικά.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.