Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Αναπληρωτές πλήρους ωραρίου όσοι εργάζονται σε ΣΚΕΔ κράτησης Νέων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Απόφαση του υπουργείου Παιδείας για τους διδάσκοντες.

Αν και οι προσληφθέντες στην ενισχυτική διδασκαλία εργάζονται με το καθεστώς του ωρομίσθιου και του αναπληρωτή μειωμένου ωραρίου εντούτοις υπό προϋποθέσεις υπάρχει η δυνατότητα να προσληφθούν εκπαιδευτικοί και ως αναπληρωτές πλήρους ωραρίου.

Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας η παράγραφος 17 του ΦΕΚ 3139/2013 που μεταξύ των άλλων αναφέρει ότι οι διδάσκοντες προσλαμβάνονται με σύμβαση εργασίας με αμοιβές που αντιστοιχούν σε εκείνες των ωρομισθίων εκπαιδευτικών ή/και αναπληρωτών μειωμένου ωραρίου, με χρήση των μορίων τους στον Ενιαίο Πίνακα Αναπληρωτών συμπληρώνεται με το ακόλουθο χωρίο:

Εξαίρεση αποτελούν τα Σ.Κ.Ε.Δ. Γυμνασίων που λειτουργούν εντός των Ειδικών Καταστημάτων Κράτησης Νέων όπου, λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών η πρόσληψη αναπληρωτών θα γίνεται με σύμβαση πλήρους ωραρίου και με βάση τον ειδικό αξιολογικό πίνακα που καταρτίζουν οι αρμόδιες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης βάσει της Υ.Α. 120546/Δ2/28−9−2010 Υ.Α. (ΦΕΚ 1595 τ. Β΄) η οποία υλοποιεί το νόμο 3687/2008 (ΦΕΚ 159 Α΄) – άρθρο 28 παρ. 2 β.

Με βάση των πιο πάνω απόφαση όσοι εργάζονται σε ΣΚΕΔ που λειτουργούν εντός των Ειδικών Καταστημάτων Κράτησης των Νέων θα έχουν σύμβαση πλήρους ωραρίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.