Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Πήραν μεταγραφή 3.782 φοιτητές

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ικανοποιήθηκε το 45% των αιτήσεων.

Σήμερα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των μετεγγραφών. Με βάση το δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας σε σύνολο 8.438 φοιτητών, που κατέθεσαν αιτήσεις, οι τυχεροί είναι οι 3.782. Με λίγα λόγια ικανοποιήθηκε το 45% των αιτήσεων. Οι φοιτητές, που πήραν μετεγγραφή, θα εγγραφούν στο εαρινό εξάμηνο και θα πρέπει να προσέλθουν οι ίδιοι ή νόμιμος εκπρόσωπός τους στη Γραμματεία του Τμήματος υποδοχής το διάστημα 17/3 έως και 31/3 προκειμένου να υποβάλουν αίτηση εγγραφής προσκομίζοντας αντίγραφο της ηλεκτρονικής τους αίτησης και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αναγράφονται σε αυτή.

Στην περίπτωση που οι φοιτητές δεν διαθέτουν αντίγραφο της ηλεκτρονικής τους αίτησης μπορούν να το εκτυπώσουν εισερχόμενοι στην ιστοσελίδα http://solon.it.minedu.gov.gr του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Η εγγραφή των επιτυχόντων ολοκληρώνεται μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών από τα Ιδρύματα υποδοχής τους.

Τα αποτελέσματα της διαδικασίας μεταφοράς θέσεων επιτυχόντων των σχολικών ετών 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012 και 2012-2013 στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα είναι διαθέσιμα εντός της ημέρας, στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, είτε στη διεύθυνση http://solon.it.minedu.gov.gr.

Οι αιτούντες τη μεταφορά θέσης καλούνται να εισέλθουν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, είτε στη διεύθυνση http://solon.it.minedu.gov.gr, με τον 8-ψήφιο κωδικό εξετάσεων και τα τέσσερα αρχικά σας σε Ελληνικούς χαρακτήρες (επώνυμο, όνομα, πατρώνυμο, μητρώνυμο), προκειμένου να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.