Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Τα γατιά του… μπουλντόγκ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Michelle Parden είναι ιδιοκτήτρια της Hammie εδώ και 2,5 χρόνια περίπου. «Είναι ένα αξιαγάπητο μπουλντόγκ, πολύ φιλικό με την οικογένεια και τους ξένους. Είναι προστατευτικό και αγαπησιάρικο, τρυφερό και ήσυχο ζώο», λέει η ίδια σε μια σύντομη περιγραφή της για το σκυλί.



Πριν από λίγες ημέρες ο φίλος της γυναίκας βρήκε σε έναν κάδο πεταμένα τρία γατάκια τα οποία έφερε στο σπίτι για να τους δώσει τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια θα τα πήγαινε σε ένα κέντρο προστασίας αδέσποτων.



Όμως η αντίδραση της Ηammie του άλλαξε, όχι μόνο το σκεπτικό, αλλά και τη φιλοσοφία του περί των σχέσεων των «άσπονδων» εχθρών. Γιατί γάτα και σκύλος, ως γνωστόν, αποτελούν ένα… εκρηκτικό ζευγάρι. Όχι όμως στην περίπτωση της Hammie, που πήρε τα γατάκια υπό την προστασία της και έγινε τρόπον τινά η μαμά τους. «Τέτοια αγάπη και φροντίδα ούτε στα δικά της κουτάβια δεν θα έδειχνε. Δύσκολα αφήνει κάποιον να τα πλησιάσει, ενώ τα αποχωρίζεται μόνο της ώρα του φαγητού!», λέει η Michelle. Και όλοι συμβιώνουν ως μια τρισευτυχισμένη οικογένεια…






Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.