Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Το υπουργείο Τουρισμού στηρίζει το Φεστιβάλ Αθηνών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Εγκαινιάζεται μια συνεργασία με οφέλη».

Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη συναντήθηκε με τον διευθυντή του Ελληνικού Φεστιβάλ Αθηνών, Γιώργο Λούκο. Σκόπος της εν λόγω συνάντησης ήταν να συντονιστούν οι ενέργειες τους ώστε να αναδειχθεί το Ελληνικό Φεστιβάλ και κατ’ επέκταση να προβληθεί η χώρα μας στο εξωτερικό.

Κατά τη συνάντηση αποφασίστηκε να υπάρξει στενή συνεργασία μεταξύ του υπουργείου, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Φεστιβάλ Αθηνών, με στόχο την προβολή του προγράμματος του Φεστιβάλ μέσα από το διεθνές δίκτυο του ΕΟΤ και τη φιλοξενία ξένων δημοσιογράφων στην Ελλάδα.

Το υπουργείο Τουρισμού συμφώνησε να συμμετάσχει στις προσπάθειες για την ανάδειξη των αρχαίων θεάτρων της χώρας, όπου οργανώνονται μουσικές, θεατρικές και άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ.

Η Ολγα Κεφαλογιάννη δήλωσε ότι με αυτήν τη συνάντηση εγκαινιάζεται μία συνεργασία που θα έχει πολλά οφέλη, τόσο για το υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ, όσο για το Ελληνικό Φεστιβάλ Αθηνών. Η υπουργός Τουρισμού τόνισε ότι αυτό που έχει ανάγκη η χώρα είναι η προσέλκυση ξένων επισκεπτών και πως πρέπει να στοχεύσουμε σε τουρίστες που θα έρχονται στην Ελλάδα για να παρακολουθούν τις παραστάσεις του Ελληνικού Φεστιβάλ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.