Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Ψάχνει χορηγούς το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Καμπάνια για την προσέλκυση πόρων που θα συμβάλουν στη συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας του ιδρύματος ξεκινά το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο με επιστολές του σε ανθρώπους του επιχειρηματικού κόσμου, σε ομογενείς της δυτικής Μακεδονίας, σε οργανώσεις και οργανισμούς, θα ζητήσει την οικονομική τους στήριξη, προκειμένου να αποφύγει ακόμη και την αναστολή λειτουργίας τμημάτων, εξαιτίας κυρίως της έλλειψης διδακτικού προσωπικού.

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου του Ιδρύματος, Ιωάννης Βέργαδος, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, παρουσίασε την καμπάνια προσέλκυσης «ξένων» πόρων και απηύθυνε έκκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο να στηρίξει οικονομικά το ΤΕΙ, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα λειτουργικά του προβλήματα.



«Εξαντλήσαμε κάθε δυνατότητα άντλησης δημόσιων πόρων και αξιοποιήσαμε την πρόβλεψη για μεταφορά αποθεμάτων της προηγούμενης χρονιάς στην τρέχουσα, προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες για 40 έκτακτους διδάσκοντες, ωστόσο, η προσπάθεια αυτή βρίσκεται σε εκκρεμότητα» είπε ο κ. Βέργαδος.

Το ΤΕΙ διαθέτει ήδη λίστα περίπου 20 αποδεκτών – πιθανών χορηγών, στους οποίους θα αποστείλει σχετική επιστολή, ενώ σκοπεύει να συστήσει Επιτροπή καθηγητών του καθώς και από άλλα επιστημονικά ιδρύματα, η οποία θα διαχειριστεί τους πόρους που θα συλλέξει, έχοντας έναν εποπτικό ρόλο.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.