Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Ο πιο σίγουρος τρόπος να βρεις τον κατάλληλο σύντροφο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Φίλα το βάτραχό σου!

Αφήστε στην άκρη τις ιστοσελίδες γνωριμιών, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την προσεκτική «μελέτη» και ανάλυση των προφίλ πιθανών, υποψηφίων συντρόφων που συναντάτε στο διαδίκτυο.

Ο πιο γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος να βρείτε τον ιδανικό σύντροφό είναι το παλιό, κλασικό ραντεβού!

Βγείτε ραντεβού, γνωρίστε κόσμο και… φιλήστε όσο πιο πολλούς μπορείτε, λέει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, σε πρόσφατο δημοσίευμά της, επικαλούμενη μια έρευνα του πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Η «φιλιματολογία», ή αλλιώς η επιστήμη του φιλιού, μπορεί να σας παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να βρείτε τον «κ. Κατάλληλο».

Σύμφωνα με ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης το φιλί δεν είναι απλά ένας τρόπος έκφρασης της αγάπης, ή του πάθους, αλλά ένας από τους λόγους για τους οποίους θέλουμε να φιλάμε τους συντρόφους μας, είναι επειδή θέλουμε να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης για τους… μελλοντικούς!

Με ένα φιλί μεταδίδεται γεύση, μυρωδιές, ήχοι και σήματα αφής, τα οποία επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται ο ένας σύντροφος τον άλλον και αν και κατά πόσο θέλει μια… επανάληψη της διαδικασίας.

Οι γυναίκες τείνουν να ελκύονται από άντρες με διαφορετικό ανοσοποιητικό σύστημα από το δικό τους, κάτι που ανιχνεύεται υποσυνείδητα μέσω της μυρωδιάς κατά τη διάρκεια ενός φιλιού.

Αν το DNA δεν είναι το «σωστό» οι νευρώνες αρχίζουν να στέλνουν μηνύματα απόρριψης του προσώπου που έχουμε απέναντί μας, σε απόσταση αναπνοής!

Και ενώ εσείς μπορεί να μην αντιλαμβάνεστε το λόγο για τον οποίο σταματήσατε να ποθείτε κάποιον για τον οποίο κάνατε σαν τρελοί στον παρελθόν… η Φύση δεν ξεγελιέται!

Σύμφωνα με μια αμερικανική έρευνα που έγινε σε 1.000 φοιτητές, βρήκε ότι το 59% των αντρών και το 66% των γυναικών σταμάτησε να νιώθει έλξη για κάποιον, τον οποίο φαντασιωνόταν για καιρό, μετά το πρώτο τους φιλί.

Βέβαια, οι λόγοι που απορρίπτουμε κάποιον για τον τρόπο που μας φιλάει δεν είναι πάντα βιολογικοί. Πολλές φορές, φταίει το γεγονός ότι ο άνθρωπος που έχουμε απέναντί μας… απλά δεν ξέρει να φιλάει καλά!

Μην ανησυχείτε όμως, γιατί ενώ δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε για τη βιολογία μας, με την τεχνική υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης!

Φιληθείτε λοιπόν!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.